[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti, KAMU Espoon kaupunginmuseo, anonyymi rekrytointi

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 4 14:53:25 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti, KAMU Espoon kaupunginmuseo, anonyymi rekrytointi
--------------------------------------------
Etsimme KAMU Espoon kaupunginmuseoon innovatiivista ja monipuolista intendenttiä kehittämään espoolaista kuvakokoelmatyötä ja erityisesti kuvallisen kulttuuriperinnön saavutettavuutta määrätietoisesti eteenpäin. Kuvakokoelman intendenttinä pääset työskentelemään osana KAMUn aktiivista moniammatillista työtiimiä.

Kuvakokoelman intendentti työskentelee valokuvakokoelmien ja valokuvista kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa. Intendentin ensisijaiset työtehtävät ovat kuvakokoelmiin liittyvä asiakaspalvelu, digitaalinen kokoelmanhallinta ja tiedon avaaminen sekä valokuviin liittyvä asiantuntijatyö. Intendentti osallistuu myös kokoelmahallintajärjestelmien ylläpitoon, Finna-julkaisuun sekä museon sisältötuotantoon esim. näyttelyihin ja muihin hankkeisiin. Keskeinen työtehtävä on myös museon vapaaehtoisten valokuvaajien kanssa tehtävä osallisuustyö ja muu museon kokoelmiin liittyvän osallisuustyön kehittäminen yhteistyössä espoolaisten toimijoiden kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: KAMU Espoon kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, Espoo
Työaika: Toimistotyöaika 36 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kuvalliseen kulttuuriperintöön liittyvää koulutusta tai työkokemusta, digitoinnin ja valokuvauksen osaamista, monipuolista yleisöpalvelukokemusta ja osaamista kehittää uudenlaisia osallisuustyön muotoja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia ICT-taitoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme näyttöjä vapaaehtoistyön kehittämisestä museoympäristöissä sekä kokemusta projektimuotoisesta työskentelystä muistiorganisaatiossa esimerkiksi erilaisissa näyttelyprojekteissa.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/intendentti-kamu-espoon-kaupunginmuseo-anonyymi-rekrytointi-espoo-05-117-22/

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja KAMUsta
https://www.espoo.fi/fi/kamu-espoon-kaupunginmuseo

Lisätietoja tehtävästä antaa Sarianna Visuri, p. 040 5739429

Sarianna Visuri
markkinointi ja viestintä

KAMU, Espoon kaupunginmuseo
Ahertajantie 5, Tapiola
+358 40 5739429
https://www.espoo.fi/fi/kamu-espoon-kaupunginmuseo
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sarianna Visuri
kaupunginmuseo at espoo.fi
040 5739429


Ilmoitus vanhenee: 22.8.2022 klo 15:45

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/intendentti-kamu-espoon-kaupunginmuseo-anonyymi-rekrytointi/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko