[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektitutkija Tampereen historiallinen museo / Ketterä nykydokumentointi -hanke

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Huhti 26 12:22:14 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektitutkija Tampereen historiallinen museo / Ketterä nykydokumentointi -hanke
--------------------------------------------
Tampereen historialliset museot on tunnettu innovatiivisuudestaan ja se on yksi Suomen suurimmista museoista: kokoelmissa on noin 370 000 esinettä ja lähes 1,8 miljoonaa valokuvaa. Laajat arkistokokoelmat koostuvat historiallisista arkistokokonaisuuksista sekä sähkösyntyisistä aineistoista.

Ketterä nykydokumentointi on TAKO-verkoston 11:n jäsenmuseon yhteishanke (Espoon kaupunginmuseo, Helsingin kaupunginmuseo, Huittisten museo, Keski-Suomen museo, Lahden museot, Maatalousmuseo Sarka, Porvoon museot, Suomen Rautatiemuseo, Tampereen historialliset museot, Turun museokeskus ja Vantaan kaupunginmuseo). Hanke tähtää museoiden nykydokumentoinnin kehittämiseen, museoiden yhteistyön tiivistämiseen ja nykydokumentoinnin mahdollistamiseen ja turvaamiseen museoissa. Hanketta hallinnoi Tampereen historialliset museot ja siihen on saatu Museoviraston innovatiivisten hankkeiden hankeavustusta.

Hankkeessa tuotetaan ohjeistuksia Ketterän nykydokumentoinnin toteuttamiseksi, järjestetään aiheeseen liittyvä seminaari ja laaditaan vaatimusmäärittely Ketterän nykydokumentoinnin sähköistä työkalua varten.

Haemme hankkeeseen projektitutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen historiallisille museoille.Tehtävä alkaa 23.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden kesto on 6,5 kuukautta.

Projektitutkija toimii Ketterä nykydokumentointi -hankkeen koordinoijana, sisällöllisenä muotoilijana sekä vaatimusmäärittelyn toteuttajana hankkeessa mukana olevien museoiden ja ohjausryhmän kanssa. Projektitutkija osallistuu hankkeen valmisteluun, projektin hallinnoimiseen ja raportointiin sekä työpajojen, tapaamisten ja seminaarin järjestämiseen ja valmiin ohjeistuksen tuottamiseen. Hankkeen loppupuolella projektitutkija suunnittelee, miten tuotettu aineisto voidaan julkaista mobiilina työkaluna. Projektitutkija työskentelee Museokeskus Vapriikissa Tampereella.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme aiempaa työkokemusta museoalalta ja kokemusta sekä näyttöä onnistuneiden yhteistyöprojektien toteuttamisesta. Ajantasainen ICT-osaaminen, itsenäinen työote ja toimivat vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä välttämättömiä.

Eduksi katsotaan suomalaisen museokentän ja TAKO-verkostotoiminnan tuntemus, aiempi verkostoituminen museo- ja kulttuurisektorilla, kokemus digitaalisista palveluista ja niiden kehittämisestä sekä valmius sujuvaan kirjalliseen viestintään suomeksi.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkija Reetta Lepistö, puh. 040 800 7824 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi at tampere.fi

Hakuaika päättyy 6.5.2022.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektitutkija-historialliset-museot-tre-01-746-22-1/

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa at monetra.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
rekrytointi.pirkanmaa at monetra.fi


Ilmoitus vanhenee: 6.5.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektitutkija-tampereen-historiallinen-museo-kettera-nykydokumentointi-hanke/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko