[H-verkko] Muut ilmoitukset: Sanomalehtisymposiumi 30.8 – lähetä esitelmäehdotuksesi 13.5 mennessä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Huhti 12 15:20:27 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi muut ilmoitukset: 
--------------------------------------------
Sanomalehtisymposiumi 30.8 – lähetä esitelmäehdotuksesi 13.5 mennessä
--------------------------------------------
Ennakkokutsu

Kansalliskirjaston Sanomalehtisymposiumi järjestetään 30.8.2022. Symposiumin tavoitteena on sekä esitellä Kansalliskirjaston viimeaikaista kausijulkaisuihin kohdistunutta kehitystyötä että keskustella tutkijoiden tarpeista kausijulkaisuihin ja niiden tutkimiseen liittyen. Nyt symposiumiin pyydetään esitelmäehdotuksia. Ehdotukset tulisi lähettää 13.5.2022 mennessä.

Teemana muutos
Tämän vuoden sanomalehtisymposiumin yleisenä teemana on muutos. Esitelmissä ja paneelikeskustelussa pohditaan kuinka sanomalehtiin kohdistuva tutkimus on muuttunut viime vuosikymmeninä kun sanoma- ja aikakausilehtiä on saatettu käyttöön digitaalisessa muodossa yhä enenevissä määrin. Samassa aineistojen saavutettavuus myös datamuotoisena tutkimusaineistona on mahdollistanut big data -hankkeiden toteuttamisen eri tieteenaloilla. Miten datan saavutettavuus on muuttanut tutkimuksen lähtökohtia? Vai onko mitään muutosta tapahtunutkaan?

Lähetä esitelmäehdotus
Symposiumi on avoin analyyttisesti tutkimuksen muutosta tarkasteleville puheenvuoroille. Esitelmille varataan 30 minuuttia, josta esitelmän osuus on 20 min ja 10 min keskustelulle. Tilaisuus on suomenkielinen. Ehdota esitelmää Sanomalehtisymposiumiin 13.5.2022 mennessä! Lähetä noin 250 sanan pituinen esitelmäehdotus yhteystietojesi kanssa osoitteeseen kk-tutkijapalvelut at helsinki.fi. Hyväksymisestä symposiumiin ilmoitamme 30.5.2022 mennessä.

Lisätietoja tapahtumasivuilta.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
kk-tutkijapalvelut at helsinki.fi
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/tapahtumat/sanomalehtisymposiumi

Ilmoitus vanhenee: 13.5.2022 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/sanomalehtisymposiumi-30-8-laheta-esitelmaehdotuksesi-13-5-mennessa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko