[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry hakee pääsihteeriä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Huhti 5 09:28:40 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry hakee pääsihteeriä
--------------------------------------------
Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry hakee pääsihteeriä kokoaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on yhdistyksen toimisto Helsingin keskustassa.

Historioitsijat ilman rajoja on noin 200 jäsenen kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja syventää historian yleistä ja monipuolista tuntemusta sekä historian eri näkemysten ja tulkintojen asiallista vuorovaikutusta ja lähentää ristiriitaisia käsityksiä historian kulusta ja tapahtumista. Yhdistys pyrkii myötävaikuttamaan siihen, ettei historiaa käytetä ruokkimaan konflikteja tai ylläpitämään viholliskuvia ja vääristäviä myyttejä, sekä edesauttamaan historian käyttöä konfliktien liennyttämisessä ja ratkaisussa. Yhdistys toimii myös kansainvälisen Historians Without Borders-verkoston sihteeristönä.

Yhdistyksen toimintaan voi tutustua verkkosivullamme https://historianswithoutborders.fi/.

Pääsihteeri toimii yhdistyksen toiminnanjohtajana. Hän vastaa hallinnosta, taloudesta, hankkeiden ja toiminnan koordinoinnista sekä yhdistyksen toiminnan kehittämisestä. Pääsihteeri vastaa yhdistyksen varainhankinnasta yhdessä hallituksen kanssa sekä suunnittelee ja koordinoi yhdistyksen viestintää. Pääsihteeri hoitaa myös yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin, vastaa yhdistyksen viestinnän koordinoinnista ja toteutuksesta sekä osallistuu yhdistyksen tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Tehtävään valitulta edellytämme korkeakoulututkintoa tai tehtäviin soveltuvaa koulutusta, kokemusta järjestöhallinnosta, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostusta historiapolitiikan teemoja kohtaan sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Kokemus varainhankinnasta ja rahoitushakemusten valmistelusta katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan myös erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii myös hyviä organisointitaitoja sekä kykyä hallita useita suuria asiakokonaisuuksia yhtä aikaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Pääsihteeriltä odotetaan myös valmiutta matkustaa sekä kykyä joustaa työajoissa.

Historioitsijat ilman rajoja tarjoaa pääsihteerille monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista yhdistyksen toimialalla.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 tuntia/vko) ja täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Pääsihteerin peruspalkka on 2.700 €/kk, jonka lisäksi otetaan huomioon erilaiset kokemus- ja koulutuslisät. Toimessa on kolmen kuukauden koeaika.

Toivomme tehtävään eritaustaisia ja ennakkoluulottomia hakijoita. Yhdistyksen hallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 2.5. mennessä osoitteeseen Erkki Tuomioja, Eduskunta, 00100 Helsinki 10 tai sähköisesti erkki.tuomioja at eduskunta.fi.

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastattelut järjestetään viikoilla 19 ja 20. Lopullisen valinnan suorittaa yhdistyksen hallitus kokouksessaan toukokuussa. Yhdistyksen hallituksella ja edustajilla on mahdollisuus nähdä hakemukset ja ansioluettelot. Lisätietoja antavat Erkki Tuomioja (040 5067070) ja Jenni Laakso (044 5413095).
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Erkki Tuomioja
erkki.tuomioja at eduskunta.fi
+358 40 5067070
https://historianswithoutborders.fi

Ilmoitus vanhenee: 2.5.2022 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/historioitsijat-ilman-rajoja-suomessa-ry-hakee-paasihteeria/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko