[H-verkko] Muut ilmoitukset: Suomen Antropologinen Seura etsii toimittajia antropologiseen podcastiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Syys 23 11:01:20 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi muut ilmoitukset: 
--------------------------------------------
Suomen Antropologinen Seura etsii toimittajia antropologiseen podcastiin
--------------------------------------------
Suomen Antropologinen Seura aloittaa podcastsarjan vuosien 2021 ja 2022 vaihteen tienoilla. Sarja käsittelee ajankohtaisia ja ajattomia antropologisia aiheita, kuten tuoreita tutkimuksia, yhteiskunnallisia ja kulttuurisia ilmiöitä, opetusta, työelämää – kaihtamatta kuumiakaan keskusteluja. Kaikenlaiset kulttuuriset ilmiöt, ihmiskäsitykset, maailmankuvat ja yhteisölliset muodostelmat kiinnostavat meitä, ruohonjuuritasolta korkeuksiin, oikealta vasemmalle, eläväisestä empiriasta totiseen teoriaan, supi-Suomessa tai maailmalla.

Haemme toimitukseen 3─5 toimittajaa, joilta toivomme antropologista taustaa (tutkinto, opintoja ja/tai muuten hankittua antropologista asiantuntemusta), mutta ennen kaikkea kykyä kysyä ja kuunnella. Äänitys- ja editointitaidot ovat plussaa, mutta niihinkin voimme opastaa. Oma äänitallennin olisi myös plussaa, mutta lainalaitteitakin löytyy.

Podcast ilmestyisi aluksi n. kerran kuukaudessa, mutta julkaisutahti voi muuttua. Toimittajilta toivotaan arviolta 2─3 podcastjakson tuottamista vuodessa (joustava) sekä osallistumista toimituskokouksiin (etä/lähi) arviolta 1─2 kuukauden välein ja mahdollisuuksien mukaan kollegoiden avustamista toimitustyössä (esim. jakson ”koekuuntelu”, ideoiden kehittely, kontaktivinkit jne.).

Jos kiinnostuit ja haluat mukaan, niin kerro itsestäsi meille 26.9. mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen info at suomenantropologinenseura.fi. Kerro antropologisesta taustastasi ja motivaatiostasi sekä kokemuksestasi, josta voisi olla hyötyä toimitustyössä. Kerro myös, millaisia juttuja haluaisit tehdä. Tarvittaessa jututamme hakijoita syys-lokakuun vaihteessa Zoomissa. Ensimmäinen toimituskunnan kokous ja räätälöity koulutus olisi lokakuun lopussa. Podcast toteutetaan yhteistyössä AntroBlogin kanssa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Suomen Antropologinen Seura ry
info at suomenantropologinenseura.fi
http://www.antropologinenseura.fi/fi/

Ilmoitus vanhenee: 26.9.2021

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-antropologinen-seura-etsii-toimittajia-antropologiseen-podcastiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko