[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Rovaniemen taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Syys 21 15:28:00 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Rovaniemen taidemuseoon
--------------------------------------------
Amanuenssi vastaa taidemuseon näyttelytoiminnasta ja näyttelyihin liittyvistä tapahtumista. Keskeisiä teemoja näyttelyissä ovat kotimaisen ja kansainvälisen taiteen ajankohtaiset ilmiöt sekä arktisen alueen taide.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy arvosana taidehistoriasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan työkokemusta. Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Työ alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 15.10.2021 klo 15:00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Rovaniemen taidemuseo on kansainvälisesti suuntautunut pohjoisen taiteen asiantuntija. Museon kokoelmissa on yli 5 000 taideteosta ja se toimii Lapin alueellisena vastuumuseona. Rovaniemen taidemuseon karttuva museokokoelma, Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelma, on Suomen edustavimpia nykytaiteen kokoelmia. Taidemuseon näyttelyt luovat pohjoista tarinaa pintaa syvemmältä. Taidemuseo sijaitsee kulttuuritalo Korundissa, joka on myös Lapin kamariorkesterin koti. Talon markkinoinnista huolehtii Arktikum-palvelu Oy.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
kirjaamo at rovaniemi.fi


Ilmoitus vanhenee: 15.10.2021 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-rovaniemen-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko