[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Lohjan Museo hakee kahta museoamanuenssia

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Marras 27 10:07:39 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Lohjan Museo hakee kahta museoamanuenssia
--------------------------------------------
Näyttelyamanuenssiksi vai kokoelma-amanuenssiksi Lohjan Museoon?

Haemme kahta museoamanuenssia vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan museon näyttely- ja kokoelmatoiminnasta.

Lohjan Museo on 110-vuotias kulttuurihistoriallinen museo, joka toimii Lohjan Iso-Pappilassa. Lisäksi museo pitää kesäisin avoinna Johannes Lohilammen museota ja Paikkarin torppaa Sammatissa. Kokoelmamme sijaitsevat kokoelmakeskus Leirassa.

Näyttelyamanuenssin tehtävään kuuluu näyttelytoiminnan kehittäminen, näyttelyiden suunnittelu ja toteutus, museon viestintä ja markkinointi ja osallistuminen yleisötyöhön yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Olet kiinnostunut kehittämään museon näyttelytoimintaa ja viestintää aktiivisesti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää vähintään museologian perusopinnot.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Hallitset sujuvan suullisen ja kirjallisen viestinnän suomeksi, sosiaalisen median käytön ja internet-sivustojen päivittämisen. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Työ alkaa: 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan

Työavain: LOH-06-82-21 https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-nayttelyt-loh-06-82-21/

Kokoelma-amanuenssin tehtävään kuuluu esine- ja valokuvakokoelmien asiakaspalvelu, kokoelmien luettelointi ja digitointi, nykydokumentointi ja osallistuminen näyttely- ja yleisötyöhön yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Kokoelma-amanuenssi tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden Länsi-Uudenmaan ammatillisten museoiden kanssa. Amanuenssi toimii kokoelmahallintajärjestelmän pääkäyttäjänä. Olet kiinnostunut kehittämään kokoelma- ja yleisötyötä aktiivisesti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, joka sisältää vähintään museologian perusopinnot.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tunnet hyvin erilaisten esine- ja valokuvakokoelmien sekä kokoelmahallintajärjestelmien kanssa työskentelyn ja olet kiinnostunut niiden kehittämistä. Hallitset sujuvan suullisen ja kirjallisen viestinnän suomeksi sekä sosiaalisen median käytön. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Työ alkaa: 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan

Työavain: LOH-06-83-21. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-kokoelmat-loh-06-83-21/

Tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, pienen mutta mukavan työyhteisön ja upean työympäristön.

Työaika on 36,25 h/viikossa. Töihin sisältyy satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkka 2627,49 €/kk, määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan

Molempia tehtäviä tulee hakea erikseen ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta 10.11.2021 klo 15 mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 10.11.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-82-21 näyttelyamanuenssi tai LOH-06-83-21 kokoelma-amanuenssi.

Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Haastattelut pidetään viikolla 46-48.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
 Annamari Juvonen-Eskola
annamari.juvonen-eskola at lohja.fi
044 374 4201


Ilmoitus vanhenee: 10.11.2021 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/lohjan-museo-hakee-kahta-museoamanuenssia/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko