[H-verkko] Muut ilmoitukset: Kiinnostaako lähihistorian tutkimus? Tervetuloa mukaan toimintaan!

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Marras 14 08:20:01 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi muut ilmoitukset: 
--------------------------------------------
Kiinnostaako lähihistorian tutkimus? Tervetuloa mukaan toimintaan!
--------------------------------------------
Kiinnostaako lähihistorian tutkimus?

Tule mukaan Lähihistorian tutkimuksen seura ry:n toimintaan! Seura on kesäkuussa 2021 perustettu uusi yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää lähihistorian tutkimusta ja tuntemusta. Lähihistoriaa tutkitaan paljon ja lähihistorialliset tutkimusaiheet ovat näkyvästi esillä eri medioissa, julkisessa keskustelussa ja historiakulttuurissa. Samalla lähihistorian tutkijoilta puuttuu oma aihepiiriin erikoistunut valtakunnallinen yhteisönsä.

Seuran toiminnan keskeisenä tavoitteena on toteuttaa lähihistorian alan julkaisutoimintaa ja perustaa tätä palvelemaan tieteellinen aikakauskirja. Seura pyrkii julkaisutavoitteidensa kautta uudistamaan suomalaista lähihistorian tutkimusta tarjoamalla laajempia näkökulmia ja kannustamalla historiantutkijoita osallistumaan nykyelämän kannalta ajankohtaisten ilmiöiden käsittelyyn.

Yhdistyksen hallituksen jäseninä ensimmäisellä kaksivuotiskaudella toimivat: Teemu Häkkinen, Pekka Pietilä, Arja Turunen, Emilia Lakka, Maiju Wuokko, Jenni Karimäki ja Anna Kronlund. Julkaisun päätoimittajana toimii Tuomas Laine-Frigren.

Toivotamme lähihistoriasta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan seuran toimintaan. Vuodelle 2021 jäsenmaksu on 10 euroa. Osallistut tällä seuran toiminnan käynnistämiseen, joten olet meille erittäin tärkeä. Tulemme luomaan seuralle näkyvyyttä sosiaalisen mediaan sekä nettisivut, joten tulet kuulemaan meistä tulevaisuudessa.

Liittyäksesi jäseneksi lähetä rahastonhoitajallemme Arja Turuselle arja.h.turunen at jyu.fi seuraavat tiedot: nimi, kotipaikka ja sähköpostiosoite. Seuran hallitus hyväksyy uudet jäsenet. Saat hallituksen kokouksen jälkeen tervetuloviestin, jossa on ohjeet liittymismaksun maksamiseen.

Lähihistorian tutkimuksen seuran jäsenrekisteriin tallennetaan jäsenistä seuraavat tiedot: nimi, kotipaikka (yhdistyslain vaatimus), sähköpostiosoite (kokouskutsujen ja jäsenkirjeen lähettämistä varten) ja tiedot jäseneksi hyväksymispäivämäärästä ja liittymismaksun maksamisesta. Tietoja rekisteristä ei luovuteta eteenpäin. Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen: https://docs.google.com/document/d/1Js883b8tiGumjCZD3bRPtDTkYPOaWKYMGhkTS_rbCxk/edit?usp=sharing

Ystävällisin terveisin,

Lähihistorian tutkimuksen seura ry:n hallitus
--------------------------------------------
Lisätietoja:
maiju.wuokko at utu.fi


Ilmoitus vanhenee: 13.10.2022

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kiinnostaako-lahihistorian-tutkimus-tervetuloa-mukaan-toimintaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko