[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museo-amanuenssi Kuopion luonnontieteelliseen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Marras 13 11:13:12 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museo-amanuenssi Kuopion luonnontieteelliseen museoon
--------------------------------------------
Kuopion luonnontieteellisessä museossa on haettavana museoamanuenssin toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Museoamanuenssi kuuluu museon asiantuntija- ja kokoelmapalvelutiimiin. Tehtäviin kuuluvat museokokoelmien (erityisesti kasvi- ja sienitieteelliset kokoelmat) hoitoon, kartuttamiseen ja digitaalisen saavutettavuuden lisäämiseen liittyvät tehtävät sekä kokoelmiin ja asiantuntijapalveluihin liittyvät tietopalvelu- ja kehittämistehtävät. Museoamanuenssin tehtäviin kuuluvat myös museon alueellisten (Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala) tehtävien mukaiset, erityisesti kasveihin tai sieniin liittyvät lajistokartoitus-, raportointi- ja neuvontatehtävät. Työnkuvaan kuuluu lisäksi osallistuminen museon näyttelyiden ja pedagogisten palveluiden (retket, työpajat, muut yleisötapahtumat) sekä verkkopalveluiden sisällöntuotantoon, toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä itsenäisen lajistokartoitustyön edellyttämät luonnonvaraisten kasvien tai sienten peruslajintuntemustiedot ja -taidot. Lajintuntemusvalmiuksien osalta eduksi katsotaan erityisesti jäkälien ja sammalten laajemmat lajintuntemustiedot ja -taidot. Eduksi katsotaan myös museologian opinnot. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi aiempaa kokemusta luonnontieteellisestä museokokoelmatyöstä tai laajempaa kokemusta lajistokartoituksista. Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, tavanomaisia ICT-taitoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, esiintymistaitoa, vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn maastossa ja museokokoelmien parissa. Tehtävään valittavan tarvittavia kokoelmatyöskentelyvalmiuksia täydennetään tarvittaessa koulutuksella. Tehtävässä on myös mahdollista syventää tarvittavan painopistelajiryhmän lajintuntemukseen liittyviä valmiuksia, tietoja ja taitoja.

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää julkaisuluettelo hakijan mahdollisesta kirjallisesta tuotannosta kohtaan liitetiedosto tai muu selvitys esim. lisätietoja kohtaan, jonka avulla hakija halutessaan voi ilmaista lajintuntemusvalmiuksiaan tai kirjallisia ansioitaan.

Hakuaika tehtävään päättyy 5.11.2021 kello 12.00. Tehtävä täytetään 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hae paikkaa osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museo-amanuenssi-341418-1/.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pertti Renvall
pertti.renvall at kuopio.fi
044-718 2651
https://kuopionluonnontieteellinenmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 5.11.2021 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museo-amanuenssi-kuopion-luonnontieteelliseen-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko