[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Suomen Sukututkimusseura hakee vastaavaa päätoimittajaa Aikakauskirja Genokselle – hakemusten määräaikaa jatkettu

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Marras 12 08:05:39 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Suomen Sukututkimusseura hakee vastaavaa päätoimittajaa Aikakauskirja Genokselle – hakemusten määräaikaa jatkettu
--------------------------------------------
Päätoimittaja vastaa korkeatasoisten artikkeleiden hankkimisesta Genokseen sekä niiden toimittamisesta ja vertaisarviointiprosessista.

Etsimme Genoksen päätoimittajaksi henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja innovatiivinen ja jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta tieteellisestä julkaisutoiminnasta. Sukututkimuksen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Odotamme hakijoilta hyvää suomen ja ruotsin kirjallisen viestinnän taitoa.

Hakuaika päättyy 15.11.2021. Tehtävä täytetään numerosta 2/2022 alkaen.

Hakemus palkkatoiveineen lähetetään sähköpostitse osoitteella pt.kuusiluoma at genealogia.fi. Lisätietoja antaa puhelimitse toiminnanjohtaja P. T. Kuusiluoma, puhelin 050 3313 856.

Genos on vuonna 1930 perustettu aikakauskirja, jolla on JUFO-luokitus 1 ja vertaisarviointitunnus. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Suomen Sukututkimusseura on noin 8.000 jäsenen valtakunnallisesti toimiva suku- ja henkilöhistorian tieteellinen seura, joka harjoittaa julkaisutoimintaa, tuottaa koulutus- ja tietokantapalveluja, ylläpitää erikoiskirjastoa ja vastaa sukututkijoiden edunvalvonnasta.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
P. T. Kuusiluoma
pt.kuusiluoma at genealogia.fi
050 3313 856
http://www.genealogia.fi/

Ilmoitus vanhenee: 15.11.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-sukututkimusseura-hakee-vastaavaa-paatoimittajaa-aikakauskirja-genokselle-hakemusten-maaraaikaa-jatkettu/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko