[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museolehtoria Nelimarkka-museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Loka 30 12:21:41 EET 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museolehtoria Nelimarkka-museoon
--------------------------------------------
Alajärven sivistyspalvelut julistaa uudelleen haettavaksi

MUSEOLEHTORIN viran

Alajärven kaupungissa toimiva Nelimarkka-museo on Etelä-Pohjanmaan taiteen alueellinen vastuumuseo ja kuuluu Alajärven sivistyslautakunnan alaisuuteen.

Etsimme museolehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Museolehtori suunnittelee ja toteuttaa moninaisia yleisötyön projekteja. Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaskohtaamiset, pedagogisten materiaalien suunnittelu ja toteuttaminen, näyttelyprosesseihin osallistuminen ja museokokemuksen kehittäminen. Museolehtori viestii aktiivisesti museon toiminnasta eri verkostoissa ja toimii osana museon aluevastuumuseotoimintaa. Lisäksi museolehtori vastaa museon yhteydessä toimivan taiteilijaresidenssiohjelman koordinoinnista.

Kelpoisuus: Museolehtorilta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa taidehistorian tai taidekasvatuksen alalta sekä museologian perusopintokokonaisuutta. Aiempi kokemus taidemuseotyöstä ja yleisöpalvelutehtävistä on hyödyksi tehtävän hoidossa.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa, hyviä ICT-taitoja, oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta viikonlopputyöhön. Toivomme, että hakija suhtautuu joustavasti vaihteleviin tehtäviin, osaa järjestellä työnsä omatoimisesti, on aktiivinen työyhteisön jäsen eikä kaihda myöskään rutiinitehtäviä. Lisäksi arvostamme aktiivista kehittämisotetta, viestintäosaamista, taiteen tuntemusta ja kiinnostusta museon toimialaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Työpaikkamme on savuton.

Hakemus tulee jättää 31.12.2021 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto p. (06) 2412 2228, 044-2970 228,esa.kaunisto at alajarvi.fimuseotoimenjohtaja Elina Alkio p. (06) 557 2129, 044-2970 489, elina.alkio at alajarvi.fiAlajärvi 29.11.2022

Sivistyslautakunta

 

Terveisin
Päivi Haapaniemi
museosihteeri
Villa Väinölä, Nelimarkka-museo
p. 040 7758 077
paivi.haap?aniemi at alajarvi.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
agricola at utu.fi


Ilmoitus vanhenee: 31.12.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museolehtoria-nelimarkka-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko