[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Valokuvaaja Lapin maakuntamuseoon Rovaniemelle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe toukokuu 21 11:53:38 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Valokuvaaja Lapin maakuntamuseoon Rovaniemelle
--------------------------------------------
Rovaniemellä Arktikum-talossa toimiva Lapin maakuntamuseo hakee valokuvaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valokuvaaja vastaa yhdessä kuva-arkistonhoitajan kanssa museon kuva-arkiston asiakaspalvelutehtävistä (erityisesti kuvankäsittely) ja omalta osaltaan kokoelman hoidosta, digitoinnista ja kehittämisestä. Valokuvaajan työtehtäviä ovat myös valo- ja videokuvaus liittyen yleisesti museon kokoelmatyöhön, näyttelyihin ja tapahtumatoimintaan, aineistojen digitaalinen käsittely ja arkistointi sekä alan toiminnan kehittäminen museossa. Valokuvaaja suorittaa dokumentointia valo- ja videokuvaamalla toimialueella museon vastuumuseotehtävien mukaisesti.

Valokuvaajalla on tärkeä rooli museon näyttelytyöryhmien työskentelyssä ja julkaisu- sekä tiedotustoiminnassa (erityisesti some) sekä yhteiskehittämisessä. Tehtävänä on toimia laajasti museon asiantuntijana valokuvaan ja liikkuvaan kuvaan liittyvissä teknisissä määrittelyissä sekä laitehankinnoissa.

Valokuvaajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alan ammattitutkinto. Eduksi luetaan monipuoliset ICT-taidot sekä dokumentointikuvaukseen, asiakaspalveluun ja museotyöhön liittyvä kokemus ja osaaminen. Arvostamme monipuolista kielitaitoa, museon toimialueen tuntemista, yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Ajokortti on työssä välttämätön.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika kuusi (6) kuukautta. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakemusten tulee olla perillä 6.6.2021 klo 15:00 mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemusten joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tuija Alariesto
tuija.alariesto at rovaniemi.fi
0407341060
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/valokuvaaja-364913-1/

Ilmoitus vanhenee: 6.6.2021 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/valokuvaaja-lapin-maakuntamuseoon-rovaniemelle/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko