[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Viestinnän ja yleisöpalvelujen vastaava, Suomen maatalousmuseo Sarka

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To toukokuu 20 09:35:06 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Viestinnän ja yleisöpalvelujen vastaava, Suomen maatalousmuseo Sarka
--------------------------------------------
Suomen maatalousmuseo Sarka   on Loimaalla sijaitseva maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo. Museolla vierailee vuosittain lähes 80 000 henkilöä. Museon yleisötyö ja tapahtumatoiminta on vilkasta. Museolla on kolme pysyvää näyttelyä sekä useita vaihtuvia näyttelyitä. Sarka panostaa vahvasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Museolla yhdeksän vakinaista työntekijää. Sarka on yksi Vuoden museo 2021 –kilpailun finalisteista!

Nykyisen työntekijämme jäädessä tutkimusvapaalle haemme työyhteisöömme viestinnän ja yleisöpalvelujen vastaavaa. Kyseessä on sijaisuus, joka päättyy 31.8.2022. Tehtävän hakua on jatkettu, ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluvat museon viestintä ja markkinointi sekä niiden kehittäminen. Hoidat yhteyksiä mediaan ja huolehdit sidosryhmäyhteistyöstä ja yhteistyöverkostoista. Olet myös mukana suunnittelemassa yhdessä muiden työntekijöidemme kanssa museon tapahtumatoimintaa.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset kirjallisen viestinnän sekä sosiaalisen median. Haemme henkilöä, joka on ideoiva ja oma-aloitteinen kehittäjä. Tarvitset työssäsi myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyisyyttä. Työssäsi sinulla on tukenasi osaava ja auttava työyhteisömme.

Palkka on hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä riippuen 2 500 - 2 900 /kk. Lisäksi tehtävään kuuluu ruokaetu museon ravintolassa. Säännöllinen työaika on 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Museolla on käytössä liukuva työaika.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen info at sarka.fi. Tehtävän haku päättyy 2.6. 2021 klo 15. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Avoinna olevaan tehtävään liittyvät tiedustelut: museonjohtaja Sami Louekari, sami.louekari at sarka.fi, p. 050 5305887. Lisätietoja meistä   www.sarka.fi ja facebook.com/SarkaMuseo
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Sami Louekari
sami.louekari at sarka.fi
0505305887
https://www.sarka.fi/

Ilmoitus vanhenee: 2.6.2021 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/viestinnan-ja-yleisopalvelujen-vastaava-suomen-maatalousmuseo-sarka/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko