[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museonjohtaja Hämeenlinnan kaupunginmuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Heinä 23 13:29:18 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museonjohtaja Hämeenlinnan kaupunginmuseoon
--------------------------------------------
TERVETULOA HÄMEENLINNAAN TÖIHIN! Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä. Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön. Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä. Työn Iloa ja Iloa työhön! Lue lisää www.hameenlinna.fi/tyopaikat ja hae heti.

Haemme johtajaa kaupunginmuseoon. Hämeenlinnan kaupunginmuseo on Kanta-Hämeen alueellinen vastuumuseo, jonka tehtävänä on tallentaa, tutkia ja esitellä Kanta-Hämeen kulttuuriperintöä. Museo toimii kolmessa kohteessa, Museo Skogsterissa, Sibeliuksen syntymäkodissa ja Palanderin talossa.

Kaupunginmuseon johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää museota, päättää näyttely-, tutkimus- ja julkaisutoiminnasta sekä kokoelmien hoidosta ja kartuttamisesta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina on ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys museoalaan ja käytännössä osoitettu johtamistaito. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää näkemystä vetovoimaisesta museosta, aktiivista otetta museotoiminnan kehittämiseen sekä hyvää kielitaitoa. Arvostamme monipuolista kokemusta kulttuurihistoriallisen museotoiminnan alalta, hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja ja yhteistyökykyä.

Virka on vakinainen ja täytetään 1.10.2021 alkaen. Koeaika on 6 kuukautta. Palkkaus KVTESin mukainen.

Lisätietoja: Kulttuuripäällikkö Janne Nieminen, puh. 0400 923 961, janne.nieminen at hameenlinna.fi

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi 20.8.2021 klo 15.00 mennessä. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi.

Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu at sarastiarekry.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hämeenlinna. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Janne Nieminen
janne.nieminen at hameenlinna.fi
0400 923 961


Ilmoitus vanhenee: 20.8.2021 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museonjohtaja-hameenlinnan-kaupunginmuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko