[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Kiukaisten Kilta ry. hakee työntekijää toteuttamaan näyttely Satanahka oy:stä Kiukaisten Wanhaan Pappilaan.

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Helmi 8 12:34:29 EET 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Kiukaisten Kilta ry. hakee työntekijää toteuttamaan näyttely Satanahka oy:stä Kiukaisten Wanhaan Pappilaan.
--------------------------------------------
Kiukaisten Wanha Pappila on Kiukaisten kilta ry:n ylläpitämä kotiseutumuseo Euran Kiukaisissa. Se esittelee Kiukaislaista kulttuuriperintöä ja toteuttaa kesäisin mm. taidenäyttelyitä sekä erilaisia tapahtumia.

Kiukaisten Kilta ry hakee työntekijää, ensisijaisesti museoalan opiskelijaa, suunnittelemaan ja toteuttamaan pienimuotoinen näyttely Satanahka oy:stä. Näyttely avautuu Kiukaisten Wanhassa Pappilassa kesäkuussa 2021. Satanahkaan liittyvää aineistoa on museon kokoelmassa, mutta se on osin järjestämätöntä ja luetteloimatonta. Työhön sisältyy tiedon hankintaa ja keruuta sekä mahdollisuuksien mukaan myös uuden aineiston hankintaa, lähinnä vanhojen työntekijöiden haastatteluilla sekä heidän hallussaan mahdollisesti olevan aineiston kartoituksella (Koronarajoitukset huomioiden).

Työntekijä palkataan kahdeksi kuukaudeksi. Palkka on 1700 €/kuukaudessa. Työaika on 36 tuntia 45 min/viikko tai työ voidaan sovittaa useammalle kuukaudelle talven ja kevään 2021 aikana siten, että näyttely on valmis kesäkuussa 2021 ja tuntimäärä tulee täyteen.  Työtä tehdään yhdessä Kiukaisten Kilta ry:n jäsenten kanssa Satakunnan Museon ohjauksessa ja se tulee toteuttaa pääsääntöisesti Kiukaisissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kevättalvella 2021.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV 24.2. mennessä sähköpostilla
eeva.makikalli at dnainternet.net<mailto:eeva.makikalli at dnainternet.net> ja akuliina.aartolahti at pori.fi<mailto:akuliina.aartolahti at pori.fi>

Lisätietoja:
Eeva Mäkikalli, Kiukaisten Kilta ry. p. 050 3020497
Akuliina Aartolahti, Satakunnan Museo p. 044 701 1056 (vko 7 poissa)
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Eeva Mäkikalli
eeva.makikalli at dnainternet.net


Ilmoitus vanhenee: 24.2.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kiukaisten-kilta-ry-hakee-tyontekijaa-toteuttamaan-nayttely-satanahka-oysta-kiukaisten-wanhaan-pappilaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko