[H-verkko] Artikkelipyyntö: Teetkö gradua työelämästä, työväestöstä tai työväenliikkeestä?

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Joulu 21 08:38:20 EET 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi artikkelipyyntö: 
--------------------------------------------
Teetkö gradua työelämästä, työväestöstä tai työväenliikkeestä?
--------------------------------------------
Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura (THPTS) kutsuu opiskelijoita mukaan perinteiseen graduseminaariinsa perjantaina 11. helmikuuta 2022 klo 12–17 Helsinkiin Työväenliikkeen kirjastolle (Sörnäisten rantatie 25 A 1).

Seminaarissa opiskelijoiden opinnäytteisiin liittyviä työpapereita kommentoivat alan tutkijat ja arkistojen edustajat. Paperit voivat olla historian, etnologian, folkloristiikan, uskontotieteen, kirjallisuuden, taidehistorian, sosiologian, valtiotieteiden tai jonkin muun oppiaineen tutkimussuunnitelmia, joiden kohteena on tavalla tai toisella työ, työväestö, työväenliike tai työelämä. Voit osallistua seminaariin myös, mikäli opinnäytteesi aineisto on Työväen Arkistosta tai Kansan Arkistosta.

Ilmoittaudu joulukuun 31. päivään 2021 mennessä (ilmoittautumisaikaa on jatkettu) seuran hallituksen jäsenelle Risto Turuselle (risto.turunen at tuni.fi). Liitä ilmoittautumiseesi yhteystietosi sekä noin sivun pituinen abstrakti tutkimuksestasi. Abstraktin tulee sisältää tutkielman aihe, tutkimuskysymys, aineisto sekä työn nykyinen vaihe (alku, keskivaihe, lähes valmis). Kerro myös yliopistosi, oppiaineesi ja työn ohjaajan/ohjaajien nimi.

Seminaarin hyväksytyt opiskelijat lähettävät enintään 10 sivun mittaiset seminaaripaperit viimeistään 23.1.2022. Paperit välitetään muille osallistujille ja kommentaattoreille. THPTS maksaa työpaperin esittävien opiskelijoiden kohtuulliset matkakulut seminaariin.

Tervetuloa esittelemään tutkimustasi, keskustelemaan tutkimuksen teosta ja tutustumaan muihin graduntekijöihin ja tutkijoihin!

Tiedustelut: Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura

(Risto Turunen, risto.turunen at tuni.fi, Sami Suodenjoki, sami.suodenjoki at tuni.fi)
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Risto Turunen
risto.turunen at tuni.fi


Ilmoitus vanhenee: 31.12.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/teetko-gradua-tyoelamasta-tyovaestosta-tai-tyovaenliikkeesta/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko