[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museolehtori Suomen kirjainstituutin säätiöön

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 26 11:58:15 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museolehtori Suomen kirjainstituutin säätiöön
--------------------------------------------
ETSIMME JOUKKOOMME MUSEOLEHTORIA– Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamalan seudun museo ja Suomen Kirjainstituutti

Suomen kirjainstituutin säätiön kotipaikka on Suomen kirjapääkaupunki Sastamala. Säätiön alla toimii kolme yksikköä, jotka sijaitsevat Kirjakorttelissa: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo. Tiivis työporukkamme tekee tärkeää kulttuuri- ja kirjallisuuskasvatustyötä paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Etsimme innostuneeseen joukkoomme museolehtoria vakituiseen työsuhteeseen. Museolehtorina vastaat säätiömme yleisötyöstä sekä museopedagogisesta toiminnasta. Työssäsi toteutat ja kehität Suomen Kirjainstituutin kirjallisuuskasvatustyötä yhteistyössä intendentin kanssa sekä osallistut näyttelyiden sisällöntuotantoon ja huolehdit näyttelyiden saavutettavuudesta eri kohderyhmille. Tehtäviisi kuuluvat myös yleisöpalveluihin liittyvät viestintätehtävät.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, museologian opinnot ja/tai vahva museotyökokemus sekä kokemus pedagogisista ja viestinnällisistä työtehtävistä. Edellytämme englannin kielen taitoa ja muut kielet katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta. Olet asiakaslähtöinen pedagogi ja haluat kehittää osallistavaa museotyötä. Tartut omatoimisesti työtehtäviin ja uskallat astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Sinulla on näkemystä ja kokemusta yleisöpalvelun ja asiakaskokemusten kehittämisestä. Teet luontevasti ja rohkeasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Museolehtorin työ edellyttää liikkumista laajassa kunnassamme. Museolehtori toimii intendentin alaisuudessa työskennellen säätiön kolmessa yksikössä.

Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan myös ilta- ja viikonlopputyötä.  Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoa tehtävästä antavat intendentti Mari Immonen sähköpostitse (mari.immonen at pukstaavi.fi) tai puhelimitse ma 30.8. 14-15 ja ke 8.9. klo 14-15 (p. 0503131412), museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi puhelimitse ti 31.8. klo 9-9.30 ja ti 7.9. klo 9-9.30 (p. 050 313 1414).

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitetaan intendentille 10.9.2021 mennessä joko postitse Mari Immonen, Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona mari.immonen at pukstaavi.fi Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Mari Immonen
mari.immonen at pukstaavi.fi
0503131412
https://www.pukstaavi.fi/

Ilmoitus vanhenee: 10.9.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museolehtori-suomen-kirjainstituutin-saatioon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko