[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tuottaja Titanik-galleriaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Elo 17 14:47:40 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tuottaja Titanik-galleriaan
--------------------------------------------
Arte ry on turkulainen, vuonna 1960 perustettu taiteilijajärjestö, joka ylläpitää nykytaidetila Titanikia ja kansainvälistä äänitaiteilijoille suunnattua Titanik A.i.R. residenssiohjelmaa. Yhdistyksen tärkein tavoite on laajentaa ja haastaa taiteilijajärjestön toimintamahdollisuuksia nykypäivän taidekentällä. Titanik on vuodesta 2016 lähtien toiminut vuokrattomana näyttelytilana, ja tila tunnetaan kunnianhimoisesta näyttely- ja tapahtumaohjelmistostaan. Lisäksi Arte järjestää galleriatilojen ulkopuolelle sijoittuvia taidetapahtumia.

Etsimme tuottajaa, jolla on vahva kokemus nykytaiteen kentästä ja projektien tuottamisesta. Tuottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan, taiteellisen johtoryhmän ja toiminnassa mukana olevien taiteilijoiden kanssa. Tuottajan työ koostuu gallerian ja residenssin käytännön toimien suunnittelusta ja hoitamisesta. Näihin lukeutuvat esimerkiksi näyttely- ja tapahtumajärjestelyt ja residenssivieraista huolehtiminen. Lisäksi tuottajan tehtäviin kuuluu rahoituksen hakemisessa avustaminen, hankkeiden koordinointi, sekä verkostojen, yhteistyötahojen ja yhdistyksen perustoiminnan ylläpitämisessä ja kehittämisessä avustaminen. Työ tarjoaa näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen nykytaiteen kenttään vilkkaassa ja mukavassa työympäristössä.

Tehtävä edellyttää suomalaisen ja kansainvälisen taidekentän hyvää tuntemusta, näyttöä työnkuvaa vastaavasta toiminnasta ja kykyä työskennellä itsenäisesti yhteistyötä unohtamatta. Toimenkuvasta johtuen hakijalla on oltava erinomainen suomen ja englannin kielen taito, myös ruotsin kielen taito on vahva etu. Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on rahoituksesta johtuen määräaikainen 31.8.2025 asti ja noudatamme 6 kk koeaikaa. Työaika on 22.5 h / vko, palkka 1380 euroa / kk.

Rohkaisemme erilaisista taustoista tulevia hakijoita hakemaan paikkaa.

Lähetä hakemuksesi (yksi A4) sekä ansioluettelosi yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen director at arte.fi sunnuntaihin 29.8.2021 mennessä. Laitathan tiedoston nimessä ensimmäiseksi sukunimesi.

Haastattelut järjestetään 10.9.

Lisätiedot: Mirjami Schuppert, toiminnanjohtaja
director at arte.fi / puh. 050 533 2109
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Mirjami Schuppert
director at arte.fi
050 533 2109 
http://www.titanik.fi/

Ilmoitus vanhenee: 29.8.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tuottaja-titanik-galleriaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko