[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttelyamanuenssi Kokkolaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Elo 9 11:41:12 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttelyamanuenssi Kokkolaan
--------------------------------------------
Oletko visionäärinen näyttelytoiminnan dynamo? Tule uudistamaan K.H.Renlundin museon näyttelytoimintaa. Etsimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

näyttelyamanuenssia

Näyttelytoiminta on K.H.Renlundin museon keskeisimpiä keinoja viestiä sisällöistään, tavoittaa yleisö, saavuttaa tunnettuutta sekä vahvistaa kaupungin vetovoimaa.

Tähän rooliin haemme museon uudistuvan näyttelytoiminnan visionääristä linjaajaa. Näyttelyamanuenssi vastaa museon näyttelytoiminnasta, sen suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

Kyse on uudelleen muotoutuvasta mielenkiintoisesta ja haastavasta tehtäväkentästä, joka sisältää runsaasti kehittämismahdollisuuksia. Toimi täytetään 1.10.2021 alkaen.

Näyttelyamanuenssi seuraa roolissaan museoalan ja näyttelytoiminnan yleistä kehitystä ja osallistuu museon kehittämiseen. Näyttelytoiminnan yhtenä keskeisenä tavoitteena on sitoa museon ydinsisältöjä, kuten Suomen kultakauden taidetta sekä alueen kulttuuriperintöä ja taidetta, ajassa ilmeneviin ilmiöihin kiinnostavalla ja vaikuttavalla tavalla. Huomattavien kansainvälisten outsider-taiteen kokoelmiensa osalta museo profiloituu myös alan merkittävänä toimijana Skandinaviassa.

Näyttelyamanuenssi osallistuu museon elämystuotantotiimin toimintaan ja ylläpitää yhteyksiä muihin museoihin sekä kansallisesti ja kansainvälisesti. Museo tuottaa palveluita sekä suomeksi että ruotsiksi, osin englanniksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa kulttuuriperinnön tai taiteen alalla, näkemyksellisyyttä ja luovaa visionääristä otetta esineelliseen visuaaliseen kerrontaan tai kulttuurituotantoon. Valittavalta edellytämme lisäksi hyvää ilmaisukykyä molemmilla kotimaisilla kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme työyhteisössä joustavaa työotetta, yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia valmiuksia.Valittavalta edellytämme kykyä toiminnan kehittämiseen ja innostunutta otetta museon monipuoliseen tehtäväkenttään. Museo toimii Kokkolassa ja hoitaa alueellisen vastuumuseon tehtävää Keski-Pohjanmaan maakunnassa.

Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus 1 kk sisällä toimen vastaanottamisesta, koeaika 6 kk. Tehtäväkohtainen palkka KVTES mukaan, työaika 36 h 15 m / vko.

Lisätietoja antaa museotoimenjohtaja Kristina Ahmas 044 780 9574 tai kristina.ahmas at kokkola.fi. Hakemukseen, jota ei palauteta, tulee liittää ansioluettelo ja keskeiset todistusjäljennökset. Odotamme sähköistä hakemustasi 30.8.2021 mennessä www.kuntarekry.fi –sivuston kautta.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta voi kirjalliset hakemukset toimittaa osoitteeseen Kokkolan kaupunki, kirjaamo, K.H.Renlundin museo, PL 43, 67101 Kokkola. Kuoreen merkintä ”Näyttelyamanuenssi”.

K.H.Renlundin museo toimii kulttuurielämältään rikkaassa Kokkolassa. Taiteen ja kulttuuriperinnön ohella museo ylläpitää Suomen ainoata ITE-museota, jonka kokoelmat ovat laajenneet kansainvälisen outsider-taiteen kentälle.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kristina Ahmas
kristina.ahmas at kokkola.fi
044 780 9574
https://www.kokkola.fi/museot

Ilmoitus vanhenee: 30.8.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttelyamanuenssi-kokkolaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko