[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Näyttely- ja yleisötyöstä vastaava amanuenssi Haminan kaupungin museoihin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 5 13:55:03 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Näyttely- ja yleisötyöstä vastaava amanuenssi Haminan kaupungin museoihin
--------------------------------------------
Haminan kaupungin museot hoitaa kolmea kulttuurihistoriallista museokohdetta: Haminan kaupunginmuseota, Kauppiaantalomuseota sekä Vehkalahden kotiseutumuseota. Olemme rohkeasti tulevaisuuteen suuntautunut ja aktiivisesti kehittyvä museotoimija, joka on osa Haminan kaupungin organisaation Vetovoimainen Hamina -prosessia.

Haemme nyt joukkoomme näyttely- ja yleisötyöstä vastaavaa amanuenssia. Amanuenssi osallistuu museoiden näyttelyiden ja yleisötapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen sekä koordinoi museoiden yleisötyötä. Lisäksi amanuenssi vastaa museoiden tietopalveluista ja toimii tarvittaessa museonjohtajan sijaisena.

Sinua odottavat mukava työyhteisö sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Viihtyisä työpaikkasi sijaitsee keskellä historiallista, arkkitehtuuriltaan ainutlaatuista linnoituskaupunkia, jossa on noin 20 000 asukasta.

Tehtävään valittavalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy arvosana vähintään kahdesta ns. museoaineesta (arkeologia, historia, kansatiede, taidehistoria) sekä museologiasta. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa aikaisempi työkokemus museonäyttelyiden toteuttamisesta sekä museoiden yleisötyöstä. Kielitaito (venäjä, englanti) katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään alkaen 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan toistaiseksi määräaikaisesti 31.12.2023 saakka. Tehtävään valittavalla on neljän kuukauden koeaika.

Palkkaus on KVTES:n 02MUS040 mukainen.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo
Puistokatu 2, 49400 Hamina

Hakuaika päättyy 16.9.2021 klo 16.00
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Paula Kouki
paula.kouki at hamina.fi
040 746 4220
https://www.hamina.fi/asukkaalle/vapaa-aika/museot/

Ilmoitus vanhenee: 16.9.2021 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/nayttely-ja-yleisotyosta-vastaava-amanuenssi-haminan-kaupungin-museoihin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko