[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Taidekokoelmista vastaava amanuenssi Kouvolaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Elo 5 13:15:22 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Taidekokoelmista vastaava amanuenssi Kouvolaan
--------------------------------------------
Poikilo-museot on Kouvolan kaupungin kulttuuripalveluihin kuuluva yksikkö, joka vastaa Kouvolan taidemuseon ja kaupunginmuseon toiminnasta. Museoiden upeat näyttelytilat ja toimisto sijaitsevat Kouvolatalolla. Haemme nyt pieneen ja innovatiiviseen työyhteisöömme taidekokoelmista vastaavaa amanuenssia.

Taidekokoelmat käsittävät noin 2500 teosta, keskittyen suomalaiseen ja pohjois-kymenlaaksolaiseen nykytaiteeseen. Osa kokoelmista on sijoitettuna kaupungin julkisiin tiloihin.

Taidekokoelmia hoitavana amanuenssina työtehtäviisi kuuluu Kouvolan kaupungin ja Kouvolan taidemuseon taidekokoelmien kartuttaminen, hallinta ja hoito. Amanuenssi osallistuu myös museon näyttely-, tutkimus- ja julkaisutoimintaan sekä yleisötyöhön ja tiedottamiseen. Työ on ajoittain fyysistä sisältäen taideteosten siirtoja, pakkaamista ja nostamista. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat tehtävän hoitamista.

Edellytämme ylempää museoalan korkeakoulututkintoa, johon sisältyy pääaineopinnot taidehistoriasta. Lisäksi edellytämme museologian opintoja ja käytännön kokemusta museotyöstä. Kymenlaaksolaisen taiteen ja taidekentän sekä taidekokoelmien kokoelmahallintajärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä ja itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia ja viestinnällisiä taitoja, ideointikykyä sekä työn innovatiivista kehittämistä.

Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, työaika on 36 h 15 min / viikko. Kouvolan kaupungilla on mahdollisuus tehdä etätöitä. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jätä hakemus kuntarekryssä Amanuenssi - Kouvolan kaupunki - Kuntarekry, työavain KVL-50-17-21

Hakemukseen on liitettävä kopio kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sekä ansioluettelo.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Haku päättyy 22.8.2021 klo 23:59
Organisaation kuvaus
Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!
Lisätiedot:
Anu Kasnio, museonjohtaja, Poikilo-museot, anu.kasnio(at)kouvola.fi, p. 02061 8317 (6.8. asti)

Mari Lehtosalo, intendentti, Poikilo-museot, puh. 020 615 4050, mari.lehtosalo(at)kouvola.fi (ajalla 12.-20.8)

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

www.poikilo.fi, www.kouvola.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Anu Kasnio
anu.kasnio at kouvola.fi
02061 8317
https://www.poikilo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 22.8.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/taidekokoelmista-vastaava-amanuenssi-kouvolaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko