[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Viestinnän ja tapahtumapalvelujen vastaava, Suomen maatalousmuseo Sarka

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Huhti 22 10:01:25 EEST 2021


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Viestinnän ja tapahtumapalvelujen vastaava, Suomen maatalousmuseo Sarka
--------------------------------------------
Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo. Museolla vierailee vuosittain lähes 80 000 henkilöä. Museon yleisötyö ja tapahtumatoiminta on vilkasta. Sarka panostaa myös vahvasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Museolla on yhdeksän vakinaista työntekijää. Sarka on yksi Vuoden museo 2021 –kilpailun finalisteista!

Nykyisen työntekijämme jäädessä tutkimusvapaalle haemme työyhteisöömme viestinnän ja tapahtumapalvelujen vastaavaa ajalle 1.6. 2021 –  31.8.2022. Kyseessä on sijaisuus.

Tehtäviisi kuuluvat museon viestintä ja markkinointi sekä niiden kehittäminen. Hoidat yhteyksiä mediaan ja huolehdit sidosryhmäyhteistyöstä ja yhteistyöverkostoista. Koordinoit museon tapahtumatoimintaa ja suunnittelet sitä yhdessä muiden työntekijöidemme kanssa.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset kirjallisen viestinnän sekä sosiaalisen median. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Palkka on hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä riippuen 2400 – 2800 €/kk. Lisäksi tehtävään kuuluu ruokaetu museon ravintolassa. Säännöllinen työaika on 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Käytössä on liukuva työaika. Työ alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään osoitteeseen info at sarka.fi.  Tehtävän haku päättyy torstaina 6.5. 2021 klo 15.

Avoinna olevaan tehtävään liittyvät tiedustelut: museonjohtaja Sami Louekari, sami.louekari at sarka.fi, p. 050 5305887. Lisätietoja meistä  www.sarka.fi ja facebook.com/SarkaMuseo
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Museonjohtaja Sami Louekari
sami.louekari at sarka.fi
050 5305887
https://www.sarka.fi/

Ilmoitus vanhenee: 6.5.2021 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/viestinnan-ja-tapahtumapalvelujen-vastaava-suomen-maatalousmuseo-sarka/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko