[H-verkko] Esitelmät ja keskustelutilaisuudet: Ruokakeskiviikko: Margariini ja ruokaan liittyvät epäilykset

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Huhti 9 08:59:30 EEST 2021


Agricolan tapahtumakalenteriin on lähetetty uusi tapahtuma:
--------------------------------------------
Ruokakeskiviikko: Margariini ja ruokaan liittyvät epäilykset

14.4.2021 klo 18:00 -  klo 19:00 
Tapahtuma verkossa: https://www.sarka.fi/ruokakeskiviikot/
--------------------------------------------
1900-luvun vaihteessa omavaraisuudessa eläneet suomalaiset eivät vielä olleet tottuneet teollisesti valmistettuihin elintarvikkeisiin ja ne herättivät paljon epäilyksiä. Yksi tällainen elintarvike oli margariini.

Huhtikuun Ruokakeskiviikossa Saran ruokamuseon projektisuunnittelija Laika Nevalainen valottaa margariinin valmistuksen ja kulutuksen monitahoista historiaa. Samalla saadaan maistiaisia myös ruokaväärennösten ja -skandaalien historiasta.

Esitys toteutetaan etäyhteydellä keskiviikkona 14. huhtikuuta 2021 klo 18 alkaen. Tapahtumaan voi liittyä osoitteessa: https://www.sarka.fi/ruokakeskiviikot/


--------------------------------------------


Lisätietoja:
Laika Nevalainen
laika.nevalainen at sarka.fi
050 410 8402
https://www.sarka.fi/ruokakeskiviikot/

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/event/ruokakeskiviikko-margariini-ja-ruokaan-liittyvat-epailykset/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko