[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Hae ICOMOSin Suomen osaston sihteeristöön

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Syys 28 10:07:15 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Hae ICOMOSin Suomen osaston sihteeristöön
--------------------------------------------
Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaiseen rakennus- ja kulttuuriperintöön? Luonnistuuko sinulta sekä digitaalinen viestintä että järjestötyö? Saatat siinä tapauksessa olla etsimämme henkilö! ICOMOSin Suomen osasto etsii riveihinsä sihteeriä ja jäsensihteeriä.

Sihteeri

ICOMOSin Suomen osaston sihteeri on järjestön toimihenkilö, jonka tehtäviin kuuluvat järjestölliset tehtävät, kuten kokousjärjestelyt, pöytäkirjan kirjoittaminen ja tapahtumajärjestelyjä. Sihteerille kuuluu myös joukko viestinnällisiä tehtäviä, kuten sihteerisähköpostin hoito, verkkosivujen päivittäminen, sosiaalisen median hoitaminen ja uutiskirjeen kokoaminen. Taittotaito on ehdoton plussa. Sihteeri tekee läheistä yhteistyötä sekä jäsensihteerin että ICOMOSin Suomen osaston hallituksen kanssa.

Jäsensihteeri

ICOMOSin Suomen osasto hakee jäsensihteeriä, jonka päätehtävänä on ylläpitää osaston jäsenrekisteriä osana kansainvälisen ICOMOSin jäsenrekisteriä, huolehtia jäsenmaksujen kirjaamisesta, postittaa jäsenmaksulomakkeet ja kortit sekä vastata mm. jäsenille ja ICOMOSille jäsenyyttää koskevissa kyselyissä. Jäsensihteeri toimittaa jäsenhakemukset käsiteltäväksi ICOMOSin hallituksen kokoukseen ja osallistuu niihin mahdollisuuksien mukaan. Jäsenrekisterin ylläpito edellyttää ICOMOSin jäsenyyttä. Jäsensihteeri toimii yhteistyössä hallituksen, sihteerin sekä taloudenhoitajan kanssa, toistaiseksi myös hoitaen kokoussihteerin tehtäviä ja tilaisuuksien järjestämisiä.

Kumpikin tehtävistä on luottamusperusteinen toimi, ja niistä maksetaan 750 euron vuosipalkkio. Työtä sihteerin tai jäsensihteerin tehtävässä on hieman tilanteesta riippuen 1-2 tuntia viikossa. Parhaat edellytykset sihteeristössä työskentelyyn tarjoaa laajassa mielessä kulttuurialan tai arkkitehtuurin opinnot ja kiinnostus kulttuuriperintöä kohtaan.

Kysy lisää sihteeri Uula Neitolalta: sihteeri at icomos.fi.

Hakemukset ja CV:t voi lähettää osoitteeseen sihteeri at icomos.fi
lokakuun 11. päivään 2020 mennessä.

ICOMOSin Suomen osasto ry. edistää kulttuuriperintökohteiden, kuten rakennusten ja kiinteiden muinaisjäännösten, suojeluun liittyvää kriittistä keskustelua ja tiedonvälitystä. Se edustaa kohteiden hoidon asiantuntijaverkostoa kansalaisjärjestönä. Yhdistys järjestää kansallisia seminaareja suojelu- ja konservointikysymyksistä, asiantuntijavierailuja sekä toimittaa julkaisuja. Osaston kokoukset, seminaarit ja jäsentiedotteet ja -julkaisut tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia keskustelulle kulttuuriympäristöjen suojelusta, restauroinnin teoriasta ja käytännön toteutuksista.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Uula Neitola
sihteeri at icomos.fi
https://www.museoliitto.fi/tyopaikat.php?aid=15246&k=9511

Ilmoitus vanhenee: 11.10.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/hae-icomosin-suomen-osaston-sihteeristoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko