[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Suomen valokuvataiteen museon K1 hakee näyttelyiden ja yleisötyön tuottajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Marras 29 11:27:42 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Suomen valokuvataiteen museon K1 hakee näyttelyiden ja yleisötyön tuottajaa
--------------------------------------------
Suomen valokuvataiteen museo on Euroopan vanhin valokuvamuseo ja valokuvan ja valokuvakulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo. Toimimme Helsingin Kaapelitehtaalla ja elokuussa 2020 avasimme uuden K1-näyttelytilan Kämp Gallerian pohjakerroksessa. 

Museo hakee näyttelyiden ja yleisötyön tuottajaa uuteen K1-näyttelytilaan Kämp Galleriassa Helsingissä. Työsuhde on toistaiseksi jatkuva perustuen hankerahoitukseen. Tuottajana työskentelet osana näyttelyiden ja yleisötyön tiimejä.

Yleisötyön tuottajana vastaat museon yleisötyön intendentin ohjauksessa K1:ssä järjestettävistä museon omista tilaisuuksista, kursseista ja tapahtumista sekä niiden budjettiseurannasta ja käytännön järjestelyistä. Työnäsi on myös koordinoida, tuottaa ja kehittää K1:n näyttelyihin liittyviä yleisötyön sisältöjä osana museon yleisötyön tiimiä.

Näyttelyiden tuottajana vastaat museon näyttelyintendentin ohjauksessa K1:sen näyttelyiden käytännön toteutuksesta: projektinhallinnasta ja aikatauluista, teoslainojen ja -kuljetusten koordinoinnista sekä budjettiseurannasta.

Tuottajana osallistut myös museon näyttely- ja tapahtumaviestintään.

Tehtävään valittavalta edellytämme vankkaa työkokemusta näyttely- ja yleisöpalveluiden tuottamisesta, ideoivaa työotetta, järjestelmällisyyttä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kuvataide ja kulttuuri ovat sinulle läheisiä asioita. Valokuvan tuntemus lasketaan työtä hakiessa eduksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana tekemässä uudentyyppistä museokonseptia Helsingin ytimessä osana Kämp Galleriaa. Pääset myös osaksi asiantuntevaa ja innostunutta työyhteisöä, jonka tuen saat työllesi. Museon toimistotilat sijaitsevat Kaapelitehtaalla, jossa myös sinun työpisteesi pääsääntöisesti on.

Työsuhde alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Viikoittainen työaika on 37 h 15 min ja tehtäväkohtainen palkka 2400 e/kk.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen on jätettävä 18.11.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen fmp at fmp.fi (viestin aihekenttään ”tuottaja”). Haastattelut tehtävään pidetään viikoilla 48 ja 49.

Lisätietoja antaa yleisötyön intendentti Erja Salo, puh. +358 44 2706216 (soittoaika 2.11. klo 10-11) ja näyttelyintendentti Maria Faarinen, puh. +358 50 518 76 19 (soittoaika 4.11. klo 14-15).
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Erja Salo
erja.salo at fmp.fi
puh. +358 44 2706216 (soittoaika 2.11. klo 10-11)


Ilmoitus vanhenee: 18.11.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-valokuvataiteen-museon-k1-hakee-nayttelyiden-ja-yleisotyon-tuottajaa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko