[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tutkija Kymenlaakson museon näyttely- ja yleisötyötiimiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Marras 23 13:44:09 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tutkija Kymenlaakson museon näyttely- ja yleisötyötiimiin
--------------------------------------------
Kymenlaakson museo sijaitsee Kotkan kantasatamassa Merikeskus Vellamossa, jossa toimii dynaaminen ja monialainen asiantuntijayhteisö arkkitehtuurisesti yhdessä Suomen hienoimmista museorakennuksista. Kymenlaakson museo on myös alueellinen vastuumuseo.

Haemme tutkijaa museon innovatiiviseen ja rohkeaan näyttely- ja yleisötyötiimiin 1.1.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Tutkijan tehtävä painottuu näyttelyiden tuottamiseen ja niiden sisältöjen välittämiseen sekä yleisölle että asiakaspalvelun, viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin. Tutkija osallistuu myös museon alueelliseen työhön osallistavalla ja vuorovaikutteisella otteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kokemus näyttelyiden tuottamisesta ja viestinnästä lasketaan eduksi. Toivomme myös kiinnostusta yhteisöarkeologiaan ja osallistavaan kulttuuriympäristötyöhön. Monipuolinen tehtäväkenttä edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tuottaa sujuvasanaista informaatiota ja hyvää kielitaitoa.  Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, verkostoitumistaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä kokemusta osallistavista yleisötyön menetelmistä. Hankeosaamisesta on hyötyä tehtävään liittyvien projektien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Ajokortti on tehtävän alueellisen osuuden hoidossa välttämätön.

KVTES:n mukainen tehtäväkohtainen palkka on 2 715, 31 €/kk + mahdolliset työkokemuslisät. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kotkan kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Lisätietoa tehtävästä ja hakumenettelystä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tutkija-318085/

Hakuaika tehtävään päättyy 16.11.2020 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa museotoimenjohtaja Kirsi Niku, kirsi.niku at kotka.fi , +358 40 706 9643.

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kirsi Niku
kirsi.niku at kotka.fi
+358 40 706 9643


Ilmoitus vanhenee: 16.11.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tutkija-kymenlaakson-museon-nayttely-ja-yleisotyotiimiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko