[H-verkko] Esitelmät ja keskustelutilaisuudet: Valtailta x Ympäristö

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Marras 22 14:23:05 EEST 2020


Agricolan tapahtumakalenteriin on lähetetty uusi tapahtuma:
--------------------------------------------
Valtailta x Ympäristö

28.10.2020 klo 17:30 -  klo 19:30 Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Finland https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=Aurakatu+26%2C+Turku%2C+Suomi
--------------------------------------------
Valtasarja on Turun taidemuseon tuottama keskustelusarja, joka kutsuu yhteen eri alojen asiantuntijoita ajankohtaisten aiheiden äärelle. Kolme eri teemaista keskusteluiltaa tutkivat yhteiskunnallisia valtarakenteita uusia ideoita, vaihtoehtoja ja ratkaisumalleja kartoittaen. Tavoitteena on oppia yhdessä, synnyttää inspiraatiota ja tunnistaa vaikuttamisen työkaluja.

Valtasarja käynnistyy keskiviikkona 28.10.  teemalla ympäristö. Ympäristöpolitiikan emeritusprofessori Yrjö Haila ja kuvataiteilija Hertta Kiiski pohtivat, miten ihmisen ja luonnon suhteen muutos voisi auttaa ratkaisemaan ilmastonmuutokseen liittyviä ongelmia. Mitä toislajisuus, empatia, posthumanismi ja antroposeenin aika merkitsevät? Keskustelua moderoi nykytaiteen tiedotuskeskuksen Frame Contemporary Art Finlandin viestintäpäällikkö Laura Boxberg.

Tapahtuma on maksuton ja se toteutetaan etänä osoitteessa livekatsomo.fi. Keskustelu on katsottavissa myöhemmin myös tallenteena. Keskusteluun voi osallistua livekatsomon chatin välityksellä tai somessa aihetunnisteella #valtailta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: iida.ruohonen at turuntaidemuseo.fi.


--------------------------------------------


Lisätietoja:
Iida Ruohonen
iida.ruohonen at turuntaidemuseo.fi
https://turuntaidemuseo.fi/events/valtailta-x-ymparisto

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/event/valtailta-x-ymparisto/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko