[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Tiimivastaava Helsingin kaupunginmuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Marras 19 17:28:30 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Tiimivastaava Helsingin kaupunginmuseoon
--------------------------------------------
Helsingin kaupunginmuseo huolehtii Helsingin kaupungin museopalveluista ja kulttuurihistoriallisesta kokoelmasta sekä kulttuuriympäristön vaalimisesta. Suomen suurimpiin kulttuurihistoriallisiin museoihin kuuluva kaupunginmuseo tarjoaa monipuolisia näkökulmia Helsingin historiaan ja kaupunkielämään lippulaivamuseossa Senaatintorin kulmalla, neljässä muussa museossa eri puolilla kaupunkia sekä verkkopalvelujen välityksellä.

Helsingin kaupunginmuseo hakee joukkoonsa uusista haasteista innostuvaa ja esihenkilötyön hallitsevaa tiimivastaavaa näyttelyt ja ohjelmisto -tiimiin.

Tiimivastaavana toimit tiimin esihenkilönä ja olet museon johtoryhmän jäsen. Johdat moniammatillisen tiimin toimintaa tiiviissä yhteistyössä museon muiden tiimien kanssa. Tiimivastaavana olet mukana kehittämässä kaupunginmuseon toimintaa museon, toimialan ja kaupungin strategisten linjausten mukaisesti.

Kaupunginmuseon näyttelyt ja ohjelmisto –tiimi vastaa museon näyttelyohjelman suunnittelusta ja koordinoi sen toteuttamista. Lisäksi tiimi suunnittelee ja toteuttaa museon tapahtumatoiminnan, vastaa näyttelyiden ja muiden asiakastilojen ylläpidosta sekä hoitaa osaltaan museon kiinteistöjä ja niiden turvallisuutta. Näyttelyt ja ohjelmisto –tiimi on osa kaupunginmuseon asiakaspalveluyksikköä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta esihenkilötehtävistä, vankkaa kokemusta näyttelyhankkeiden johtamisesta kulttuurihistoriallisessa museossa sekä hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksesi kokemuksen asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja osallistavista hankkeista.

Hakemukset on jätettävä 4.11.2020 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://www.erekryhelsinki.fi. Työavain KUVA-01-44-20 ohjaa suoraan hakemukseen. Haastattelut tehtävään järjestetään marraskuussa 2020.

Lisätietoja antaa yleisöpalvelupäällikkö Jari Harju puhelimitse 0403347017 (22.10. klo 11.30-12.30 ja 27.10. klo 14.30-15.30) ja sähköpostitse jari.harju at hel.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jari Harju
jari.harju at hel.fi
0403347017
https://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 4.11.2020 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/tiimivastaava-helsingin-kaupunginmuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko