[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museoregistraattori kansallisgalleriaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Marras 6 09:31:47 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museoregistraattori kansallisgalleriaan
--------------------------------------------
Haemme Kokoelmahallintaosastolle koordinointiyksikköön MUSEOREGISTRAATTORIA vakituiseen tehtävään.

Koordinointiyksikkö vastaa Kansallisgallerian kokoelma- ja näyttelytoiminnan prosessien hallinta- ja koordinointitehtävistä sekä huolehtii sisäisistä taidekuljetuspalveluista ja varastologistiikasta.

Haemme joukkoomme mahtavaa tiimityöskentelijää, joka vastaa Kansallisgallerialle saapuvien laina- ja talletuspyyntöjen käsittelystä, neuvottelee niihin liittyvät sopimukset sekä vastaa näiden prosessien hallinta- ja koordinointitehtävistä yhteistyössä kolmen Kansallisgallerian museoissa toimivien asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta registraattorin tehtävässä työskentelystä taidemuseossa ja haluat kehittyä ammatissa lisää. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Lisäksi sinulla on hyvä paineensietokyky, olet täsmällinen ja pysyt tarkkana kiiretilanteissakin.

Arvostamme Museum Plus –kokoelmahallintajärjestelmän sujuvaa osaamista, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, positiivista asennetta ja kehittämisotetta myös arkipäivän haasteisiin.

Arvomme – avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti – kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

­­­­­­­­Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinointipäällikkö Riitta Rajalin: puh. 029 4500 565, riitta.rajalin at kansallisgalleria.fi.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 14.10.2020 mennessä: https://ats.talentadore.com/apply/Museoregistraattori/8rgQXZ
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Riitta Rajalin
riitta.rajalin at kansallisgalleria.fi
029 4500 565
http://kansallisgalleria.fi

Ilmoitus vanhenee: 14.10.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museoregistraattori-kansallisgalleriaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko