[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Rovaniemen taidemuseo hakee näkemyksellistä johtajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Marras 1 10:44:12 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Rovaniemen taidemuseo hakee näkemyksellistä johtajaa
--------------------------------------------
Rovaniemen taidemuseo on kansainvälisesti suuntautunut pohjoisen taiteen asiantuntija. Museon kokoelmissa on noin 5 000 taideteosta ja se toimii Lapin alueellisena vastuumuseona. Rovaniemen taidemuseon karttuva museokokoelma, Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelma, on Suomen edustavimpia nykytaiteen kokoelmia. Taidemuseo sijaitsee kulttuuritalo Korundissa, joka on myös Lapin kamariorkesterin koti. Talon markkinoinnista huolehtii Arktikum-palvelu Oy.

Haemme yhteistyökykyistä johtajaa tehokkaaseen asiantuntijatiimiin. Odotamme hakijalta asiantuntemusta sekä taidehistorian että nykytaiteen alalta. Sinulle on luontevaa osallistua alan keskusteluun ja kehittämiseen myös kansainvälisesti. Taidemuseon johtajan tehtävänä on vastata alueellisen vastuumuseon henkilöstöjohtamisesta, museon toiminnasta ja sisällöstä sekä ulkopuolisen rahoituksen hakemisesta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta johto- ja esimiestehtävistä ja kykyä ja näkemystä toiminnan kehittämiseen. Lisäksi arvostamme englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Virkaa täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy maanantaina 26.10.2020. Hakemusten tulee olla perillä klo 15.00:een mennessä.

--

Riitta Kuusikko
taidemuseon vs johtaja / acting director
Rovaniemen taidemuseo / Rovaniemi Art Museum
Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi. Finland
t +358-16-322 2820, m +358-40-5836664

Collection online / taidemuseo.rovaniemi.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Riitta Kuusikko
riitta.kuusikko at rovaniemi.fi
+358 16 322 2820
https://cumulus.rovaniemi.fi/rovtaide/

Ilmoitus vanhenee: 26.10.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/rovaniemen-taidemuseo-hakee-nakemyksellista-johtajaa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko