[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Paperikonservaattori Kansallisarkistoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Loka 25 09:50:12 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Paperikonservaattori Kansallisarkistoon
--------------------------------------------
Kansallisarkistossa on haettavana paperikonservaattorin toistaiseksi voimassa oleva virka. Virka on tarkoitus täyttää 11.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen ja se on sijoitettu Tietopalveluiden palvelualueelle. Tarvittaessa virka voidaan siirtää toiselle palvelualueelle. Sijoituspaikka on Helsinki.

Konservaattori toimii Kansallisarkiston asiakirja-aineistojen konservaattorina. Kansallisarkiston konservointitoiminta keskittyy kaikkein arvokkaimpien kulttuurihistoriallisten asiakirjojen konservointiin. Konservaattori osallistuu aineistojen säilyvyyden edellytysten parantamiseen sekä myös yksittäisten pahoin vaurioituneiden ja digitointiin menevien aineistojen konservointiin. Tehtäviin kuuluu materiaaliteknisten analyysien suorittamista. Tehtävä ei sisällä esimiesvastuuta.

Hakijalta edellytämme paperikonservaattorin koti- tai ulkomaista vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä tehtävien edellyttämää tietoteknistä osaamista. Aiempi työkokemus konservoinnista sekä tehtävään liittyvien analyysimenetelmien osaaminen lasketaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen ja tuloksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus-, ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoja, sekä kykyä oppia uutta ja uudistaa toimintaa. Haemme sitoutunutta ja oma-aloitteista henkilöä.

Julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n mukainen suomen ja ruotsin kielen taito. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Virka on sijoitettu Kansallisarkiston palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 6. Palkan vaihteluväli on 2.195,48 - 3.183,44€/kk.

Hakuaika päättyy 16.12.2020 16.15.

Hakemus tulee täyttää sähköisesti: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-298-2020

Voit hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.

Kirjaamo
PL 258
00171
Helsinki

Lisätietoja: Istvan Kecskeméti, 050 5675887, istvan.kecskemeti at arkisto.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Istvan Kecskeméti
istvan.kecskemeti at arkisto.fi
050 5675887
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=29-298-2020

Ilmoitus vanhenee: 16.12.2020 klo 16:15

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/paperikonservaattori-kansallisarkistoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko