[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa haettavana tutkijan vakituinen tehtävä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Loka 23 09:53:12 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa haettavana tutkijan vakituinen tehtävä
--------------------------------------------
Museo- ja tiedekeskus Luuppi toimii taiteen ja visuaalisen kulttuuriperinnön asiantuntijana sekä kehittää ja edistää toimialansa yhteistyötä sekä taiteen ja visuaalisen kulttuuriperinnön tallentamista ja digitaalista saatavuutta Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Tutkija tulee työskentelemään osana laaja-alaista asiantuntijajoukkoa Museo- ja tiedekeskus Luupin kulttuuriympäristötiimissä ja kehittää toimintaa yhteystöissä Oulun taidemuseon henkilökunnan kanssa.

Museo- ja tiedekeskus Luuppi palvelee ja neuvoo Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueiden kuntia ja kaupunkeja, paikallisia museoita, yhteisöjä sekä yksityishenkilöitä kaikissa kuvataiteeseen liittyvissä asioissa.

Keskeisiä työtehtäviä ovat kiertonäyttelyiden kokoaminen, kuntien taidekokoelmatietojen hallinta, taiteilijahaastattelut sekä alueen kuvataiteen dokumentointi. Säännölliset kuntavierailut ajankohtaisissa kuvataideasioissa kuuluvat ohjelmaan, joihin voi sisältyä myös kuntakokoelmien arviointeja, ohjeita julkisen taiteen hankintaan sekä lausuntoja hakemuksiin. Lisäksi tehtäviin kuuluu kokoelmapoliittisen yhteistyön kehittäminen alueen muiden taidemuseoiden ja taidekasvatustyö maakunnissa.

Tutkija tarjoaa asiantuntija-apua myös paikallisten museoiden perustehtävissä, kuten kokoelmien hallinnassa sekä vaihtuvien että perusnäyttelyiden suunnittelussa ja uudistamisissa. Alueen taideoppilaitokset ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta museoalalta tai näyttelytuotannosta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia verkostoissa ja koordinoida toimintaa. Tehtävässä edellytetään myös voimassa olevaa ajokorttia.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11970/2020. Hakemukset on toimitettava 30.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja: https://www.ouka.fi/oulu/luuppi/

Sähköinen hakulomake: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tutkija-museo-ja-tiedekeskus-luuppi-oul-04-1156-20/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Pasi Kovalainen
pasi.kovalainen at ouka.fi
044 703 7151
https://www.ouka.fi/oulu/luuppi/

Ilmoitus vanhenee: 30.11.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/oulun-museo-ja-tiedekeskus-luupissa-haettavana-tutkijan-vakituinen-tehtava/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko