[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Rakennustutkija Savonlinnan maakuntamuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Loka 16 16:55:13 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Rakennustutkija Savonlinnan maakuntamuseoon
--------------------------------------------
Rakennustutkijan tehtävänä on vastata Etelä-Savon rakennetun kulttuuriympäristön ja kulttuurimaiseman asiantuntija- ja viranomaistehtävistä. Tehtäviin kuuluu kaavoitukseen ja rakennuslupiin liittyvien lausuntojen valmistelu Etelä-Savon alueen kuntien osalta sekä suojelutavoitteiden laatiminen, neuvonta ja tietopalvelu sekä lisäksi rakennetun ympäristön selvitysten ohjaaminen. Lausuntotyöskentelyn lisäksi tehtävään sisältyy tietojärjestelmien sisällön ylläpitoa, osallistumista alan tilaisuuksiin sekä sidosryhmäyhteistyöhön. Rakennustutkija palvelee rakennusten tutkimukseen, käyttöön ja korjauksiin liittyvissä kysymyksissä sekä osallistuu valvonta- ja neuvontatyöhön korjaustöiden ja avustusten myöntämisen yhteydessä. Työnkuvaan voi kuulua myös muita museon toimintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää alan työkokemusta, hyvää perehtyneisyyttä rakennettuun kulttuuriympäristöön, sen vaalimisen periaatteisiin ja käytäntöihin sekä rakennusperintöä koskevaan lainsäädäntöön. Lisäksi edellytetään neuvottelutaitoja, kykyä toimia tiimeissä sekä tietojärjestelmien tuntemusta ja hyvää suomen kielen taitoa - monipuolinen kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävässä vaaditaan ajokortti. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakinainen.

Savonlinnan maakuntamuseo toimii Etelä-Savossa alueellisena vastuumuseona museotoiminnan edistämisen ja kulttuuriympäristötyön osalta. Savonlinnan Riihisaaressa sijaitseva museo on keskittynyt Saimaan kulttuurihistorian ja erityisesti Saimaan sisävesiliikenteen historian tallentamiseen ja esittelemiseen.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakemukset, johon liitetään opintotodistukset ja CV toimitetaan Kuntarekry.fi:n kautta 27.11.2020 klo 12 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Linkki ilmoitukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rakennustutkija-322102/

Lisätietoja: Museonjohtaja Nikke Kaartinen, nikke.kaartinen at savonlinna.fi, 044 417 4460 ja Maakuntatutkija Jorma Hytönen, jorma.hytonen at savonlinna.fi, 044 417 4463
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Nikke Kaartinen
nikke.kaartinen at savonlinna.fi
044 417 4460


Ilmoitus vanhenee: 27.11.2020 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/rakennustutkija-savonlinnan-maakuntamuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko