[H-verkko] Muut ilmoitukset: Avoin haku Mustarindan residenssiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Loka 11 07:06:58 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi muut ilmoitukset: 
--------------------------------------------
Avoin haku Mustarindan residenssiin
--------------------------------------------
Kainuun Hyrynsalmella toimiva Mustarinda-residenssi tarjoaa tiloja eri alojen taiteilijoiden ja tutkijoiden käyttöön. Valittavana on neljä taiteilija-ateljeeta sekä kolme tutkijalle/kirjallisen työn tekijälle soveltuvaa huonetta. Kevään ja kesän 2021 avoin haku on pandemian vuoksi suunnattu ainoastaan Suomessa asuville, teemoistamme kiinnostuneille eri alojen toimijoille.

Pidämme tärkeänä rikasta vuorovaikutteisuutta, monialaisuutta ja tieteidenvälisyyttä ja siksi Mustarindan residenssi sopii hyvin monenlaisille toimijoille. Residenssiläiset voivat olla esimerkiksi tutkijoita, taiteen ja luovien alojen toimijoita, kasvattajia, toimittajia, opiskelijoita, ylipäätään laajasti eri alojen tekijöitä.

Haettavien työskentelyjaksojen pituus on 1–2 kk. Poikkeuksena tammikuun jälkimmäiset kaksi viikkoa, jotka soveltuvat hyvin mm. ryhmille tai yksittäiselle henkilölle intensiiviseksi työskentelyjaksoksi.

^^

Mustarinda sijaitsee Kainuun toiseksi korkeimman vaaran laella Paljakan luonnonpuiston koillislaidalla. Ympärillä avautuvat arvokkaat, paikoin täysin luonnontilaiset aarniometsät. Paljakka on myös yksi Suomen lumisimpia alueita. Vaaran laella ei ole muuta asutusta.

Vuonna 2009 perustettu Mustarinda-seura kurottelee kohti jälkifossiilista kulttuuria yhdistämällä tieteellistä ja taiteellista tietoa sekä kokemuksellista toimintaa.  Seura pyrkii jatkuvasti alentamaan niin oman toimintansa kuin siihen liittyvien sidosryhmien hiilijalanjälkeä. Kannustamme residenssiin matkustamista julkisilla tai jaetuilla kulkuneuvoilla.

Lue lisää: mustarinda.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
info at mustarinda.fi
https://mustarinda.fi/residency

Ilmoitus vanhenee: 15.11.2020

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/avoin-haku-mustarindan-residenssiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko