[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Avoin työpaikka Suomen Ilmailumuseon asiakaspalvelutiimissä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Loka 10 13:45:35 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Avoin työpaikka Suomen Ilmailumuseon asiakaspalvelutiimissä
--------------------------------------------
Etsimme asiakaspalvelun osaajaa Suomen Ilmailumuseon asiakaspalvelutiimiin osa-aikaiseen työsuhteeseen. Koetko loistavan asiakaspalvelun ja historian ja elämysten parissa työskentelemisen omaksesi?  Omaatko hyvät sosiaaliset taidot, kokemusta vastuullisista asiakaspalvelutehtävistä ja mahdollisesti opastamisesta, sekä hyvän paineensietokyvyn? Myös kokemus kahvila/ravintolatyöstä ja museo- tai matkailualan opinnot ovat plussaa.

Haemme 1- 2 uutta tekijää ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme. Työajat ovat vaihtelevia sijoittuen pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Työ Ilmailumuseon asiakaspalvelussa on monipuolista ja itsenäistä. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu eri kanavissa, museon lipunmyynti ja museokaupan hoito sekä opastus-, elämyslento- ja kokouspalvelujen myynti ja koordinointi. Asiakaspalvelutiimimme myös opastaa, osallistuu museon sosiaalisen median tilien päivittämiseen ja on tärkeä osa museon tapahtumia. Lisäksi ylläpidämme museon omaa Kahvila Yläpilveä, joten työtehtäviin kuuluu myös kahvilatuotteiden ja tarjoilutilausten valmistelua.

Edellytämme sinulta aiempaa asiakaspalvelu - ja kassakokemusta, erinomaista organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, ajantasaisia IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Matkailu- tai museoalan opinnot, kokemus opastamisesta ja kahvila/ravintolatyöstä, sekä hygienia- ja anniskelupassi ovat eduksi. Olisitko sinä lisä tiimiimme? Työ alkaa joulukuussa 2020. Palkkaus on museoita koskevan työehtosopimuksen mukainen, tuntipalkka 14 €/h.

Hakemukset ansioluetteloineen tiistaihin 17.11.2020 mennessä: veera.sandgren at ilmailumuseo.fi

Lisätiedot ja kysymykset sähköpostitse, puhelimitse perjantaina 13.11. klo 10- 11.30 ja maanantaina 16.11. klo 15- 16.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Veera Sandgren
veera.sandgren at ilmailumuseo.fi
044 242 3400
https://ilmailumuseo.fi/

Ilmoitus vanhenee: 17.11.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/avoin-tyopaikka-suomen-ilmailumuseon-asiakaspalvelutiimissa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko