[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektiamanuenssi Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Loka 3 14:34:23 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektiamanuenssi Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseoon
--------------------------------------------
Haetaan PROJEKTIAMANUENSSIA ajalle 4.1.2021 - 31.12.2021 Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseon näyttelyiden pariin. Tarjolla työpaikka kiinnostavassa ympäristössä ja mahtavien kollegoiden keskellä. Projektiamanuenssi työskentelee sekä Julistetriennalen että vaihtuvien näyttelyiden parissa. 

Lahden kansainvälinen Julistetriennale on vuodesta 1975 järjestetty kansainvälinen julistetaiteen katselmus, jonka toteuttavat yhteistyössä Lahden julistemuseo, Grafia ry ja Julisteen ystävät -kilta. Julistetriennale kerää satoja osallistujia kymmenistä maista ympäri maailmaa ja se on Lahden museoiden tunnetuin tapahtuma kotimaassa ja maailmalla. Seuraava Lahden kansainvälinen julistetriennale järjestetään vuonna 2021 ja se on samalla Lahden julistemuseon avajaisnäyttely uudessa taide-, juliste- ja muotoilumuseo LADissa. Projektiamanuenssi tekee työtä Julistetriennalessa tiedottamisessa, näyttelyluettelon toimitustyössä sekä Julistetriennale-näyttelyn tuottamisessa.

Lisäksi projektiamanuenssi on mukana LADiin tulevien vaihtuvien näyttelyiden tekemisessä. Tähän kuuluu mm. näyttelyihin liittyvien selvitysten tekeminen sekä tuleviin taiteilijavierailuihin liittyvät työtehtävät. Lisäksi projektiamanuenssi on mukana näyttelyiden sisääntuloprosessissa ja mm. pitää kirjaa LADiin tulevista näyttelyteoksista konservaattorin apuna. Lisäksi työhön liittyy Ympäristöpääkaupunkivuoden näyttelyihin liittyvää tuottamistyötä.

Tehtävä vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta ja hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja. Sekä julisteiden että näyttelyihin tulevien teosten parissa saattaa olla myös tarvetta luettelointitöihin, joten luettelointiosaamisen katsotaan olevan hyvä taito.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa joltain soveltuvalta museoalalta tai muulta soveltuvalta alalta. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Eduksi luetaan kokemus tai koulutus graafisesta muotoilusta ja taiteesta ja museoalan töistä.

Työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään Suomen uusimmassa visuaalisen taiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen ja muotoilun parissa.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä on 5 kuukauden koeaika.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 20.11.2020 klo 15.00. Linkki Kuntarekryyn.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tiia Tiainen
tiia.tiainen at lahti.fi
+358 50 518 4591


Ilmoitus vanhenee: 20.11.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektiamanuenssi-lahden-taide-juliste-ja-muotoilumuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko