[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Iberialais-amerikkalainen säätiö hakee JOHTAJAA Suomen Madridin-instituuttiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Maalis 3 15:21:17 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Iberialais-amerikkalainen säätiö hakee JOHTAJAA Suomen Madridin-instituuttiin
--------------------------------------------
SUOMEN MADRIDIN-INSTITUUTTI on yksi Suomen kuudestatoista ulkomailla toimivasta kulttuuri- ja tiedeinstituutista. Instituutin toiminta-alueena on koko 700 miljoonan asukkaan espanjan- ja portugalinkielinen maailma, erityisesti Pyreneiden niemimaa ja Latinalainen Amerikka. Instituutin tavoitteena on tehdä tunnetuksi suomalaista kulttuuria sekä edistää Suomen ja toiminta-alueen maiden välistä vuorovaikutusta kulttuurin, taiteen, tieteen ja talouden aloilla. Instituutti ylläpitää laajaa asiamiesverkostoa Latinalaisessa Amerikassa ja Portugalissa ja toimii aktiivisena jäsenenä alueensa maiden Team Finland -verkostoissa. Suomen Madridin-instituuttia ylläpitää Iberialais-amerikkalainen säätiö.

Iberialais-amerikkalainen säätiö hakee JOHTAJAA Suomen Madridin-instituuttiin. Johtajan toimikausi on kolme vuotta ja sitä voidaan jatkaa erillisellä sopimuksella enintään kahdella vuodella. Toimikausi alkaa 1.1.2021.

Tehtävään valitun henkilön tulee johtaa menestyksekkäästi Madridissa sijaitsevaa instituuttia, sen henkilöstöä sekä instituutin laajaa asiamiesverkostoa, kehittää aktiivisesti instituutin kulttuuri- ja tiedetoimintaa, rahoituspohjaa ja hallintoa sekä ylläpitää ja luoda yhteyksiä instituutin toiminnan kannalta merkittäviin kulttuurin, taiteen, tieteen ja talouselämän toimijoihin ja viiteryhmiin. Instituutin johtaja tekee aktiivista yhteistyötä alueensa Team Finland -verkostojen kanssa.

Johtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, iberialais-amerikkalaisen maailman kulttuurin tuntemusta, hyvää espanjan ja suomen kielen taitoa, kokemusta organisaation johtamisesta ja taloudellisista ja hallinnollisista tehtävistä sekä laajaa kontaktiverkostoa. Kulttuurin rahoitusjärjestelmien tuntemus, tohtorin tutkinto ja portugalin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan Iberialais-amerikkalaisen säätiön hallitukselle ja toimitetaan sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen juha.korppi(at)madrid.fi 20.3.2020 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja: www.madrid.fi, Iberialais-amerikkalaisen säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Korppi-Tommola (ma–pe klo 15–16, puh. 040 0584258) ja säätiön pääsihteeri Susanna Lehtinen (susanna.lehtinen(at)madrid.fi).
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Juha Korppi-Tommola
juha.korppi at madrid.fi
040 0584258
https://madrid.fi/iberialais-amerikkalainen-saatio-hakee-johtajaa-suomen-madridin-instituuttiin/

Ilmoitus vanhenee: 20.3.2020 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/iberialais-amerikkalainen-saatio-hakee-johtajaa-suomen-madridin-instituuttiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko