[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Suomen Urheilumuseosäätiö hakee johtajaa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Tammi 30 14:05:26 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Suomen Urheilumuseosäätiö hakee johtajaa
--------------------------------------------
Suomen Urheilumuseosäätiö sr hakee johtajaa pitkäaikaisen museonjohtajan jäädessä eläkkeelle. Suomen Urheilumuseosäätiö on liikuntakulttuurin palvelulaitos, joka ylläpitää Urheilumuseota ja Urheiluarkistoa. Valtakunnallisena vastuumuseona Urheilumuseo toteuttaa valtakunnallista museotoimintaa erikoisalallaan, kehittää ja edistää kulttuuriperintötyötä ja museoiden yhteistyötä erikoisalallaan sekä hoitaa sille muita museolaissa määrättyjä tehtäviä.
Urheilumuseo ja Urheiluarkisto muuttavat takaisin uudistetulle Olympiastadionille keväällä 2020 ja museo avataan yleisölle elokuun alussa. Urheilumuseosäätiön palveluksessa on 16 vakituisessa työsuhteessa olevaa henkilöä.
Johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää säätiön toimintaa sekä vastata säätiön taloudesta. Johtajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja tehtävän edellyttämä riittävä perehtyneisyys museon toimialaan ja tehtäviin. Eduksi katsotaan molempien kotimaisten kielten ja englannin hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä verkostoitua liikunta-alan hallinnon, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.
Tehtävä täytetään 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen on toimitettava 2.3.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen hakemukset at urheilumuseo.fi<mailto:hakemukset at urheilumuseo.fi> tai Urheilumuseo, Valimotie 13a, 00380 Helsinki. Kuoreen tai sähköpostin aihekenttään merkitään "Hakemus".

Lisätietoja tehtävästä antavat säätiön hallituksen puheenjohtaja prof. emeritus Seppo Hentilä (seppo.hentila at helsinki.fi<mailto:seppo.hentila at helsinki.fi> puh. 050 5994901) ja Urheilumuseon kehitysjohtaja Kaisa Laitinen (kaisa.laitinen at urheilumuseo.fi<mailto:kaisa.laitinen at urheilumuseo.fi> puh. 050 5650640). Tiedustelut arkisin klo 10-15.

Urheilumuseo avaa rohkeasti uusia näkökulmia urheilun menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen sekä elävöittää palveluillaan suomalaista kulttuuria.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Kaisa Laitinen
kaisa.laitinen at urheilumuseo.fi
https://www.urheilumuseo.fi

Ilmoitus vanhenee: 2.3.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-urheilumuseosaatio-hakee-johtajaa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko