[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Opas Verlaan museokaudelle 2020

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Tammi 24 10:49:33 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Opas Verlaan museokaudelle 2020
--------------------------------------------
Idyllinen maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas sijaitsee Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Verla avattiin Suomen ensimmäisenä tehdasmuseona 1972 ja UNESCOn maailmanperintöluetteloon se hyväksyttiin 1996. Kohteen omistaja ja ylläpitäjä on UPM-Kymmene Oyj.

Haemme nyt UPM Verlan tehdasmuseon toimeksiannosta kielitaitoisia oppaita museokaudelle 2020.

Työtehtäviisi kuuluu tehdasmuseon yleisöopastusten lisäksi asiakaspalvelu ja museokaupan hoito. Opas osallistuu myös museon muihin avustaviin tehtäviin. Edellytämme oma-aloitteisuutta sekä hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa. Reipas ja iloinen asenne auttaa tässä työssä.

Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppailta edellytetään erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa. Muu kielitaito, erityisesti venäjä, ruotsi, saksa, ranska ja italia, katsotaan hakijalle eduksi.

Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin. Työsuhteiden pituus on 2-5 kuukautta. Majoituksen järjestämisessä pyritään avustamaan tarvittaessa.

Lähetäthän hakemuksesi cv-liitteineen www.adecco.fi kautta tai sähköpostilla osoitteeseen suvi.blomqvist at adecco.fi.

Haethan tehtävään pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakuaika päättyy 2.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Suvi Blomqvist p. 040 635 7679 tai suvi.blomqvist at adecco.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Suvi Blomqvist
suvi.blomqvist at adecco.fi
040 635 7649
https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

Ilmoitus vanhenee: 2.2.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/opas-verlaan-museokaudelle-2020/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko