[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektityöntekijä Sastamalan seudun museon kokoelmatyöhön

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Tammi 14 11:56:14 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektityöntekijä Sastamalan seudun museon kokoelmatyöhön
--------------------------------------------
Sastamalan seudun museo etsii projektityöntekijää yhteistyössä Vpl. Pyhäjärvi-Säätiön kanssa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.3.–31.5.2020.

Projektityöntekijä vastaa Viipurin läänin Pyhäjärvi -kokoelman läpikäynnistä. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kokoelmaan liittyvät tehtävät aineiston haltuunotosta luettelointiin ja digitointiin. Aineisto painottuu kulttuurihistorialliseen esinekokoelmaan ja arkistokokoelmaan. Työhön kuuluu tiivis yhteistyö Vpl. Pyhäjärvi-Säätiön ja Vammalan Karjalaseuran kanssa.

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa, opintoja museo- ja historia-aineista sekä käytännön kokoelmatyöosaamista. Työpiste sijaitsee kokoelmatiloissamme, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Arvostamme luovutetun Karjalan tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä.

Työsuhde on määräaikainen 2.3.−31.5.2020. Työn voi aloittaa aikaisemminkin. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min ja tehtävän peruspalkka 2 000 €/kk. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoa tehtävästä antaa museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi sähköpostitse (marja.hanninen-tolvi at pukstaavi.fi) tai puhelimitse (p. 050 313 1414).

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo toimitetaan museonjohtaja Marja Hänninen-Tolville 29.1.2020 mennessä sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona marja.hanninen-tolvi at pukstaavi.fi. Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa. Työhaastattelut järjestetään viikolla 6.

Suomen kirjainstituutin säätiö on suomalaisen kirjakulttuurin vahvistaja, lukemisen edistäjä ja kulttuuriperinnön vaalija. Säätiössämme on kolme yksikköä: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo. Sijaitsemme Suomen kirjapääkaupungissa Sastamalassa. www.pukstaavi.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Marja Hänninen-Tolvi
marja.hanninen-tolvi at pukstaavi.fi
0503131414
https://www.pukstaavi.fi

Ilmoitus vanhenee: 30.1.2020 klo 00:01

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektityontekija-sastamalan-seudun-museon-kokoelmatyohon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko