[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssin sijaisuus Suomen maatalousmuseo Sarassa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Tammi 9 11:47:52 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssin sijaisuus Suomen maatalousmuseo Sarassa
--------------------------------------------
Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo, joka avattiin kesällä 2005. Museolla vierailee vuosittain lähes 80 000 henkilöä. Museolla on kolme pysyvää näyttelyä Maatalouden aika, Ennen koneita ja Konenäyttely sekä vaihtuvia näyttelyitä. Museolla on yhdeksän vakinaista työntekijää.

 

Museo hakee AMANUENSSIA ajalle 3.2.2020 – 5.12.2020. Kyseessä on sijaisuus.

Amanuenssin tehtäviin kuuluu

-          osallistuminen museon näyttelysuunnitteluun

-          näyttelyiden sisällöntuotanto

-          museon yleisötyö (opastukset, työpajat, tapahtumat) ja asiakaspalvelu

-          osallistuminen museon tiedottamiseen markkinointivastaavan kanssa

 

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, parhaimmat valmiudet tehtävään antaa humanistisen alan tutkinto, jossa on opintoja museo- ja historia-aineista. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomalaisen maatalouden ja sen historian tuntemusta. Arvostamme museoalan työkokemusta sekä kokemusta museoiden yleisö - ja asiakastyöstä. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on graafisen suunnittelun osaamista. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyisyyttä.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata hakijan pätevyyden ja erityisosaamisen mukaan. Palkka on hakijan kokemuksesta ja pätevyydestä riippuen 2 200 –2 400 euroa/kk. Lisäksi tehtävään kuuluu ruokaetu. Säännöllinen työaika on 36 tuntia 15 minuuttia keskimäärin viikossa. Työ alkaa 3.2. tai sopimuksen mukaan.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Liitä hakemukseesi CV. Hakemukset lähetetään  osoitteeseen info at sarka.fi.  Tehtävän haku päättyy 17.1.2020 klo 15.

Avoinna olevaan tehtävään liittyvät tiedustelut: museonjohtaja Sami Louekari, sami.louekari at sarka.fi, p. 050 5305887. Lisätietoja meistä   www.sarka.fi.

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Museonjohtaja Sami Louekari
sami.louekari at sarka.fi
050 5305887
https://sarka.fi/

Ilmoitus vanhenee: 17.1.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssin-sijaisuus-suomen-maatalousmuseo-sarassa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko