[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Poliittisen historian yliopisto-opettajan tehtävä haettavana

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Helmi 11 16:36:29 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Poliittisen historian yliopisto-opettajan tehtävä haettavana
--------------------------------------------
Yliopisto-opettaja / poliittinen historia

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.

TURUN YLIOPISTON YHTEISKUNTATIETEELLISESSÄ TIEDEKUNNASSA ON HAETTAVANA

Poliittisen historian yliopisto-opettajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2020-31.12.2024

Tehtävä sijoittuu yhteiskuntatieteelliseen tiedekuntaan Filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin laitokseen, poliittisen historian oppiaineeseen.

Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluu tutkielmien ohjausta sekä luento- ja pienryhmäopetusta sekä omaa tieteellistä julkaisutoimintaa. Valittavan edellytetään myös osallistuvan opetuksen kehittämiseen sekä opintojen ohjaukseen ja opetusyhteistyöhön eri tiedekuntien välillä ja hoitavan muita yliopisto-opettajalle osoitettavia tehtäviä.

Yliopisto-opettajan tehtävään otettavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää opetustaitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja sekä nimenomaan poliittisen historian tutkimus- ja opetuskentän tuntemusta.

Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan huomioon laaja tehtäväalueen osaaminen, pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia ja antaa opetusta monipuolisesti, opetusnäyte, viimeaikainen julkaisutoiminta sekä muut akateemiset meriitit. Lisäansioksi katsotaan kansainvälisten suhteiden ja/tai Euroopan historian saralla tehty tutkimus.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason 4 – 6 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on  2 535,20 – 3 423,25 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on 6 – 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hakemukseen on liitettävä CV, julkaisuluettelo, akateeminen portfolio tiedekunnan ohjeen mukaan sekä viisi hakijan tehtävän hoitamisen kannalta tärkeäksi arvioimaa julkaisua, sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen. Ohjeet asiakirjoja varten ovat osoitteessa: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/yhteiskuntatieteellinen-tiedekunta/ura-ja-dosentuuri. Sähköisessä eRekry-järjestelmässä kuhunkin liitekohtaan voidaan lisätä vain yksi liite. Sallitut tiedostomuodot löytyvät kunkin liitteen infotiedoista. Julkaisujen osalta tulee ottaa huomioon, että järjestelmä sallii vain pakatun (.zip) muodon. Tämän .zip-tiedoston sisään voi liittää useampia tiedostoja.

Tehtävien kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylipistonlehtori Tiina Lintunen 029 450 3128 tai 050 326 4931, tiina.lintunen at utu.fi. Tiedusteluihin vastaa hr-asiantuntija  Auli Kultanen-Leino,  029 450 2390 tai 050 570 7106, auli.kultanen-leino at utu.fi 27.2. asti ja sen jälkeen hr-asiantuntija Nina Kramsu, nina.kramsu at utu.fi  Hakemukset tulee jättää viimeistään 31.3.2020 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella.

Linkki hakulomakkeeseen löytyy kyseisen tehtävän tiedoista Turun yliopiston sivulta Avoimet tehtävät.

https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin/avoimet-tehtavat

 

 
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Tiina Lintunen
tiina.lintunen at utu.fi
https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin/avoimet-tehtavat

Ilmoitus vanhenee: 31.3.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/poliittisen-historian-yliopisto-opettajan-tehtava-haettavana/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko