[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Riihimäen taidemuseo hakee amanuenssia yleisötyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 30 15:27:43 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Riihimäen taidemuseo hakee amanuenssia yleisötyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen
--------------------------------------------
Riihimäen taidemuseo on aktiivinen kulttuuritoimija, joka tarjoaa kokoelmanäyttelyiden ja vaihtuvien näyttelyiden lisäksi runsaasti erilaisia tapahtumia kaikenikäisille museovieraille, sekä monipulista taidekasvatustoimintaa päiväkoti- ja koululaisryhmille.

Museon kokoelmiin kuuluu lähes 2 500 taideteosta ja antiikkiesinettä. Teokset kuuluvat valtaosaltaan Tatjana ja Pentti Wähäjärven lahjoituskokoelmaan, joka sisältää teoksia mm. Helene Schjerfbeckiltä, Ellen Thesleffiltä, Tyko Salliselta, Jalmari Ruokokoskelta sekä muilta keskeisiltä 1900-luvun alussa toimineilta suomalaisilta taiteilijoilta.

Museo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, 850m päässä rautatieasemalta. Riihimäen taidemuseo kuuluu osaksi Riihimäen kaupungin museot -yksikköä. Museon omistaa Riihimäen kaupunki.

Etsimme amanuenssimme työvapaan sijaista ajalle 1.3.-31.12.2021.

Toivomme idearikasta ja aikaansaavaa amanuenssia, jonka tehtäviin kuuluu yleisötyön kehittäminen, suunnittelu sekä toteuttaminen. Amanuenssi osallistuu myös museomme asiakaspalveluun, tapahtumatuotannollisiin tehtäviin kuten näyttelyiden oheistapahtumiin. Tehtävä saattaa sisältää ajoittaisia ilta- tai viikonlopputöitä.

Tehtävässä tarvitset kokemusta asiakaslähtöisen palveluiden kehittämisestä, luovuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytyksenä on myös erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja hyvä englannin kielen taito. Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyys museopedagogiikkaan ja yleisöpalveluihin.

Sähköinen hakemus täytetään Kuntarekry-palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperilliset hakemukset voi lähettää Riihimäen taidemuseo temppelikatu 8, 11100 Riihimäki.

Hakuaika päättyy su 10.1.2021 klo 15. Palkkaus KVTES:n mukaan, työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työsuhde alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: johtava intendentti Helena Lindstén, p. 040 330 4115
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Helena Lindstén
etunimi.sukunimi at riihimaki.fi
040 330 4115
http://www.riihimaki.fi

Ilmoitus vanhenee: 10.1.2021 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/riihimaen-taidemuseo-hakee-amanuenssia-yleisotyohon-maaraaikaiseen-tyosuhteeseen/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko