[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museomestari Työväenmuseo Werstaalle

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Joulu 21 09:21:02 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museomestari Työväenmuseo Werstaalle
--------------------------------------------
Työväenmuseo Werstas on valtakunnallinen työelämän ja sosiaalihistorian vastuumuseo, joka toimii Tampereella, Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Lisäksi työväenmuseo ylläpitää kahta pienempää museokohdetta: Lenin-museota ja Kuurojen museota. Pitkäaikaisen museomestarimme siirtyessä eläkkeelle etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme museomestaria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävä täytetään alkuvuonna 2021 sopimuksen mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa. Museomestari työskentelee kaikissa museokohteissa, mutta eniten Werstaalla.

Museomestarin työhön sisältyy näyttelyiden rakentamista, kuljetuksia, varastojen järjestämistä ja kiinteistöön liittyviä huoltotöitä. Aiempi kokemus museoalalta ei ole välttämätöntä, vaan alalle voi kouluttautua työn ohessa. Museomestarin työssä tarvitaan sosiaalista luonnetta, luovuutta ja kykyä ratkaista käytännön ongelmia.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa ammattitutkintoa, käden taitoja, kykyä fyysiseen työhön ja kiinnostusta historiaan. Vähintään B-ajokortti on työssä välttämätön. Arvostamme av-tekniikan hallintaa ja esitystekniikan ratkaisujen osaamista, kiinteistöteknistä perusosaamista, reippautta, itsenäistä työotetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Työaika on 36 h 15 min viikossa ja tehtäväkohtainen peruspalkka 1917,81 euroa, jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaista lisää työn tuloksellisuuden, kokemuksen, koulutuksen perusteella. Werstaalla noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa 7.1.2021 kello 16 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo Werstas/Ulla Rohunen, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen ulla.rohunen at tyovaenmuseo.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikkokenttään merkitään ”museomestari”. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemuksia ei palauteta. Päätös tehtävään valitusta lähetetään sähköpostilla hakijoille viimeistään 25.2.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Ulla Rohunen p. 050 440 1157, ulla.rohunen at tyovaenmuseo.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Ulla Rohunen
ulla.rohunen at tyovaenmuseo.fi
050 440 1157
http://www.werstas.fi/

Ilmoitus vanhenee: 7.1.2021 klo 16:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museomestari-tyovaenmuseo-werstaalle/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko