[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Pirkanmaan maakuntamuseo hakee kulttuuriympäristöyksikön päällikköä

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Joulu 16 09:00:32 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Pirkanmaan maakuntamuseo hakee kulttuuriympäristöyksikön päällikköä
--------------------------------------------
Tehtävänkuvaan kuuluu alueellisen museotoiminnan edistäminen, alueellisen vastuumuseon kulttuuriympäristön viranomaistyöstä vastaaminen (lausunnot, neuvottelut, strategiset ja kulttuuripoliittiset ohjelmatehtävät), kulttuuriympäristön hoitoon ja valistukseen liittyvä kehittämistyö, alueellisen vastuumuseon maakuntamuseo- ja kulttuuriympäristötehtävien johtaminen, tiedotus ja valistus, alueellisen vastuumuseoon liittyvien suunnitelmien ja strategioiden laadinta ja raportointi.

Yksikönpäällikkö vastaa noin 800 000 euron budjetista ja neuvottelee (myös rahoituksellisesta) alueellisesta yhteistoiminnasta kulttuuriperintöhankkeissa; esimerkkinä seutumuseotoiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Sen lisäksi edellytämme alan työkokemusta noin 5 vuotta ja aineellisen kulttuuriperinnön laaja-alaista tuntemusta ja hallintaa sekä kokemusta kulttuuriympäristön viranomaistyöstä ja alueellisesta museotyöstä. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia.

Eduksi katsotaan monialainen museotyökokemus, museologian opinnot ja yhdyskuntasuunnittelun opinnot. Arvostamme hyvää suomen kielen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan erittäin hyviä neuvottelutaitoja, esimiestaitoja ja paineensietokykyä. Päällikön on hallittava myös tietohallintakehittämistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimintaympäristön ja kannustavan työyhteisön.

Haastatteluun valituille hakijoille tehdään mahdollisesti soveltuvuustesti. Alkuperäiset tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Valitun tulee esittää nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Marjo-Riitta Saloniemi, puh. 050 553 8671 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi at tampere.fi

Hakuaika päättyy 7.1.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa at monetra.fi

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät täältä.

Työpaikka kuntarekryssä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Marjo-Riitta Saloniemi
etunimi.sukunimi at tampere.fi
050 553 8671


Ilmoitus vanhenee: 7.1.2021 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/pirkanmaan-maakuntamuseo-hakee-kulttuuriymparistoyksikon-paallikkoa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko