[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Määräaikainen kuraattorin sijainen Amos Rexiin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Joulu 14 10:13:58 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Määräaikainen kuraattorin sijainen Amos Rexiin
--------------------------------------------
Etsimme määräaikaista kuraattorin sijaista ajalle 1.3.2021-30.9.2022

Amos Rex on taiteen ja kaupunkikulttuurin kohtaamispaikka, jonka ytimessä ovat kunnianhimoiset ja yllättävät näyttelyt. Haemme nyt Näyttelyt ja Kokoelmat -yksikköömme määräaikaista kuraattorin sijaista ajalle 1.3.2021-30.9.2022.

Kuraattorina osallistut Amos Rexin kotimaisten ja kansainvälisten näyttelyiden sisältöjen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi monipuoliset tuotannolliset tehtävät, osallistuminen näyttelyarkkitehtuurin suunnitteluun sekä näyttelyiden käytännön toteutus yhdessä näyttelytyöryhmän kanssa. Työ on moniammatillista yhteistyötä Amos Rexin henkilökunnan ja taiteilijoiden kanssa.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta laajoista näyttelytuotannoista sekä projektityöskentelystä. Lisäksi vaaditaan vahvaa nykytaiteen sisältöjen ja toimintakentän tuntemusta kotimaassa ja kansainvälisesti sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja muiden kielien taito lasketaan eduksi. Työotteesi on oma-aloitteinen ja ymmärrät viestinnän sekä yhteistyön arvon.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä, mahdollisuuden päästä tekemään näyttelyitä osana haasteita pelkäämätöntä tiimiämme, sekä avoimen ja innostavan työyhteisön.

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi 8.1.2021 klo 12 mennessä osoitteeseen teijamari.jyrkkio at amosrex.fi.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Teijamari Jyrkkiö
teijamari.jyrkkio at amosrex.fi
0405576990
https://www.amosrex.fi

Ilmoitus vanhenee: 8.1.2021 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/maaraaikainen-kuraattorin-sijainen-amos-rexiin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko