[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Projektityöntekijä näyttelyn uudistamiseen (6 kk) Suomen maatalousmuseo Sarkaan

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Joulu 4 10:52:00 EET 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Projektityöntekijä näyttelyn uudistamiseen (6 kk) Suomen maatalousmuseo Sarkaan
--------------------------------------------
Projektityöntekijä näyttelyn uudistamiseen (6 kk)

Suomen maatalousmuseo Sarka on Loimaalla sijaitseva maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo. Museolla on kolme pysyvää perusnäyttelyä, yksi vuosittain vaihtuva teemanäyttely sekä muita vaihtuvia näyttelyitä. Yleisö- ja tapahtumatoimintamme on vilkasta. Museolla on yksitoista työntekijää. Sarka on viime vuosina monipuolistanut ja laajentanut toimintaansa niin uusien toimintatapojen kuin näyttelyidenkin osalta. Sarka on myös Vuoden 2020 museo –finalisti!

Olemme aloittamassa pysyvän Voimaa koneista -näyttelyn uudistamisen. Tavoitteenamme on uudistettu näyttely, joka kertoo ymmärrettävästi suomalaisen maatalouden koneellistumisen suurelle yleisölle. Näyttely kertoo, miten ja miksi suomalainen maatalous on koneellistunut sekä mitä vaikutuksia tällä on ollut suomalaiseen maatalouteen ja suomalaiseen yhteiskuntaan. Näyttelyn aikajänne ulottuu nykypäivään ja moderniin huipputeknologiaa hyödyntävään maatalouteen.

Haemme henkilöä suunnittelemaan tulevan näyttelymme näyttelykonseptin ja vastaamaan suunnittelun projektinhallinasta. Toivomme sinulta kokemusta museoiden näyttelytyöstä ja suunnittelutehtävistä.  Ymmärrät museoiden yleisötyön luonteen ja sinulla on ideoita ja näkemyksiä, miten museot voivat kertoa tarinaansa yleisöilleen. Tunnet museonäyttelyiden esittämistavat ja kehittyvän tekniikan mahdollisuudet näyttelysuunnittelussa. Työ edellyttää suomalaisen maatalousyhteiskunnan ja maatalouden perusteiden tuntemusta. Työskentelet yhdessä innostuneen ja osaavan työyhteisömme kanssa.

Toivomme, että voit aloittaa työsi alkuvuodesta 2021. Työn palkkaus on 2750 € /kk. Työhön sisältyy lounasetu museon omassa ravintolassa. Suhtaudumme etätyöhön joustavasti ja viranomaisten koronasuositukset huomioiden.

Hakuaika päättyy  16.12. 2020 klo 16.15. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen info at sarka.fi. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi toteutamme haastattelut etäyhteyksin.

Lisätietoja: museonjohtaja Sami Louekari, 050 5305887, sami.louekari at sarka.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Museonjohtaja Sami Louekari
sami.louekari at sarka.fi
050 5305887
https://www.sarka.fi/

Ilmoitus vanhenee: 16.12.2020 klo 16:15

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/projektityontekija-nayttelyn-uudistamiseen-6-kk-suomen-maatalousmuseo-sarkaan/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko