[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Hämeenlinnan taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Elo 25 15:57:44 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Hämeenlinnan taidemuseoon
--------------------------------------------
AMANUENSSIKSI HÄMEENLINNAN TAIDEMUSEOON?

Hämeenlinnan kaupungissa on lupa innostua ja kehittäjän mieltä arvostetaan! Etsimme nyt joukkoomme Hämeenlinnan taidemuseoon amanuenssia vakituiseen työsuhteeseen suunnittelemaan ja toteuttamaan taidemuseomme toimintaa.
Amanuenssi vastaa taidenäyttelystä projektinjohtajana. Pienessä työyhteisössä hänen on hallittava koko näyttelyprosessin kaari. Museonjohtajan ja toisen amanuenssin kanssa muodostuvan tiiviin tiimin lisäksi omaa tukeaan työlle antavat asiakaskeskeiset ja idearikkaat museopalveluvastaavamme sekä ammattitaitoiset näyttely- ja museomestarimme. Lisäksi työyhteisössämme työskentelee palvelusihteeri ja määräaikaisia projektityöntekijöitä.
Amanuenssilla on merkittävä rooli Kanta-Hämeen aluetaidemuseona toimivan museomme viestinnän ja yleisöpalvelun suunnittelussa ja toteutuksessa.
Koko työyhteisömme tavoitteena on saada hämeenlinnalaiset kokemaan taidemuseo omakseen - paikaksi, jonne on mukava tulla ja jossa viihtyy sekä paikaksi, joka tuo vaikuttavaa ja merkityksellistä sisältöä elämään. Eikä vaan hämeenlinnalaisille, vaan kaikille - Hämeenlinna on ihan lähellä!
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan työkokemus.

Arvostamme erityisesti nykyaikaisia projektinhallinta- ja viestintätaitoja. Suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito on eduksi kansainvälisten näyttelyidemme takia. Odotamme tehtävään valitulta avarakatseista otetta uudenlaisiin ja avoimiin yhteistyöprosesseihin.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi.
Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset puh. 03 621 3915, asiakaspalvelu at sarastiarekry.fi<mailto:asiakaspalvelu at sarastiarekry.fi>
Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hämeenlinna. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Hakuaika päättyy:                       31.8.2020 klo 15
Työ alkaa:                                    15.9.2020 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus:                                      KVTES
Koeaika:                                       6 kk

Lisätietoja:                                   museonjohtaja Jenny Valli
puh. 040 547 1965
jenny.valli at hameenlinna.fi
--------------------------------------------
Lisätietoja:
jenny.valli at hameenlinna.fi


Ilmoitus vanhenee: 31.8.2020 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-hameenlinnan-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko