[H-verkko] Artikkelipyyntö: Kirjoittajakutsu. Suomen urheiluhistoriallisen seuran vuosikirja 2021.

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Huhti 27 19:26:22 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi artikkelipyyntö: 
--------------------------------------------
Kirjoittajakutsu. Suomen urheiluhistoriallisen seuran vuosikirja 2021.
--------------------------------------------
Teema: Urheilun etiikka ja moraali- urheilun oikeutus
Vuosikirja kutsuu kaikkia humanististen-, yhteiskunta- ja liikuntatieteiden tutkijoita tarjoamaan artikkeleita vuoden 2021 vuosikirjaan, jonka teema on ” Urheilun etiikka ja moraali – urheilun oikeutus ”. Vuosikirja julkaistaan keväällä 2021, ja sen toimittavat Heikki Roiko-Jokela ja Hanna Jakosuo.

Artikkeli voi käsitellä aiheita urheiluun ja liikuntaan liittyvistä kipupisteistä ja varjopuolista. Tällaisia ovat muun muassa doping, sukupuoleen kohdistuva häirintä, urheilun uhrit, vilpilliset keinot, päihteet, rahan valta, väkivalta ja huliganismi. Vuosikirjan 2021 tavoitteena on nostaa esille urheilun varjopuolia ja kipupisteitä sekä miten ja miksi tähän on päädytty.

Artikkelin kirjoittamisesta kiinnostuneita pyydetään lähettämään enintään 2000 merkin mittainen abstrakti 31.08.2020 mennessä toimittajille Heikki Roiko-Jokelalle (heikki.roiko-jokela [at] jyu.fi) tai Hanna Jakosuolle (hanna.k.jakosuo [at] jyu.fi). Lopulliset vertaisarvioon tarkoitetut artikkelit on lähetettävä 31.11.2020 mennessä. Mikäli haluat kirjoittaa vertaisarvioimattoman katsausartikkelin, niin ilmoitathan siitä toimittajille.

Tarjottavat tekstit voivat olla suomen lisäksi englannin tai ruotsin kielellä. Artikkelin minimipituus on n.9 liuskaa (25 000 merkkiä) ja maksimimitta on 16 liuskaa (40 000 merkkiä) viitteineen. Lisäksi kirjoittajilta pyydetään englanninkielinen summary (max 2500 merkkiä). Jos artikkeli kirjoitetaan muilla hyväksyttävillä kielillä, on mukaan liitettävä suomenkielinen tiivistelmä. Yksityiskohtaiset kirjoitus- ja viittausohjeet on saatavissa Vuosikirjan toimittajilta.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
hanna.k.jakosuo at jyu.fi


Ilmoitus vanhenee: 31.8.2020 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/kirjoittajakutsu-suomen-urheiluhistoriallisen-seuran-vuosikirja-2021/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko