[H-verkko] Artikkelipyyntö: HIPHOP SUOMESSA -seminaari

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Huhti 23 08:53:54 EEST 2020


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi artikkelipyyntö: 
--------------------------------------------
HIPHOP SUOMESSA -seminaari
--------------------------------------------
HIPHOP SUOMESSA -seminaari Helsingissä 8.–9.10.2020

Tutkimusverkosto Hiphop Suomessa: suuntaukset ja sukupolvet kutsuu tutkijoita, opiskelijoita ja hiphop-kulttuurin toimijoita Helsingissä Tieteiden talolla 8. ja 9. lokakuuta 2020 järjestettävään suomalaista hiphoppia käsittelevään seminaariin.

Alustava ohjelma:
- seminaaripäivät to 8.10. klo 10–17 & pe 9.10. noin klo 12–16
- paneelikeskustelu pe 9.10. noin klo 16.30–17.30
Seminaarin tarkoituksena on tuoda esiin suomalaisesta hiphopista tehtyä ja tekeillä olevaa tutkimusta sekä

Seminaari on avoin kaikille suomalaista hiphoppia analyyttisesti tarkasteleville puheenvuoroille. Esitelmille varataan 45 minuuttia, josta esitelmän osuus noin 20–25 min + 20 min keskustelulle. Toivotamme tervetulleeksi myös vaihtoehtoiset esitelmämuodot (esim. dokumenttielokuva). Tilaisuus on suomenkielinen, mutta esitelmän voi pitää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
Osallistuaksesi Hiphop Suomessa -seminaariin lähetä 3.9.2020 mennessä enintään 250 sanan pituinen esitelmäehdotus yhteystietojesi kanssa osoitteeseen hhsverkosto at gmail.com. Hyväksymisestä seminaariin ilmoitamme 10.9.2020 mennessä.
Seminaarin järjestää vuonna 2014 perustettu tutkijaverkosto Hiphop Suomessa: suuntaukset ja sukupolvet, joka on Nuorisotutkimusseuran itsenäinen alaverkosto. Verkosto on poikkitieteellinen keskustelufoorumi hiphop-tutkijoille oppialasta ja uran vaiheesta riippumatta. Sen tarkoituksena on edistää myös vuorovaikutusta tutkijoiden, artistien ja muiden hiphop-kulttuurin toimijoiden kesken.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen: hhsverkosto at gmail.com (jos haluat tulla vain kuuntelemaan seminaariesityksiä, otamme ilmoittautumisia vastaan syyskuussa 2020).
--------------------------------------------
Lisätietoja:
hhsverkosto at gmail.com


Ilmoitus vanhenee: 4.9.2020

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/hiphop-suomessa-seminaari-2/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricolaLisätietoja postituslistasta H-verkko